FOTO/ Krije vezu od javnosti

Sergej Trifunović zaveo 19 godina mlađu manekenku, vezu skriva kao zmija noge

Showbizz 14.03.18, 16:56h

Sergej Trifunović zaveo 19 godina mlađu manekenku, vezu skriva kao zmija noge
Ljubav između njih dvoje dogodila se jako spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su se počeli dopisivati, da bi poslije nekoliko dana započeli vezu

 

Sergej Trifunović važi za velikog zavodnika, a kako piše Blic, trenutno je u vezi s manekenkom Jelenom Markulić, s kojom vezu "skriva kao zmija noge".

 

Atraktivna plavuša studentica je i model, a vezu s poznatim glumcem navodno je započela krajem prošle godine. Njihovi prijatelji kažu kako su se upoznali na jednoj zabavi, a od tada se ne razdvajaju.

 

- Ljubav između njih dvoje dogodila se jako spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su se počeli dopisivati, da bi poslije nekoliko dana započeli vezu. Njih dvoje se ne žele eksponirati u javnosti, a kad izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako niko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao s bratom Banetom Trifunovićem i po tome svi vjeruju da je ova veza ozbiljna - rekao je za izvor blizak paru.

 

sergej-jelena

 

Jelena Markulić ima 26 godina i uz studij bavi se modelingom. Njena karijera modela je u usponu,ali kampanje prihvata samo kad za njih ima vremena. Baš to navodno se dopalo Sergeju, s obzirom na to da voli obrazovane djevojke koje vode računa o sebi, tvrdi izvor.

 

Više fotografija zgodne Jelene pogledajte OVDJE.

 

(Blic, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI