saopćenje grand produkcije otkriva

Opljačkan dom Saše Popovića: Evo šta su razbojnici sve odnijeli

Showbizz 09.03.18, 14:58h

Opljačkan dom Saše Popovića: Evo šta su razbojnici sve odnijeli
Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je riječ o ovoj temi! - navodi se u saopćenju Grand produkcije


 
Tokom prethodne noći porodična kuća Saše Popovića obile su nepoznate osobe.

 

Tom prilikom iz doma direktora “Grand produkcije’ odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović.

 

Naglašavamo da iz kuće nije odnesena i određena suma novca, budući da direktor Granda papire od vrijednosti i novac drži u banci.


 
Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je riječ o ovoj temi! - navodi se u saopćenju Grand produkcije.

 

-Molimo sve predstavnike medija da imaju razumijevanja da je riječ o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vjestima- piše u saopštenju Grand produkcije.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI