FOTO/ ŠTA SE DESILO HOLIVUDSKOJ DIVI

Prije nekoliko dana oduzimala je dah stasom i ljepotom, a onda je uslikana na ulici u OVAKVOM izdanju... Neprepoznatljiva!

ŽENA iN 08.03.18, 13:50h

Prije nekoliko dana oduzimala je dah stasom i ljepotom, a onda je uslikana na ulici u OVAKVOM izdanju... Neprepoznatljiva!
Nicole Kidman je na ovogodišnjoj dodjeli Oskara izgledala zaista glamurozno, baš kao prava diva... A onda je uslikana na ulici u više nego opuštenom izdanju i uslijedio je ovaj prizor...

 


Prije samo nekoliko dana, tačnije večeri, uzdisali smo nad njenom haljinom kraljevsko plave boje i savršeno izvajanom tijelu.


Nicole Kidman je na ovogodišnjoj dodjeli Oskara izgledala zaista glamurozno, baš kao prava diva... Nosila je kreaciju slavnog Armanija koja je istakla njenu besprijekornu manekensku liniju i duge vitke noge, te još jednom potvrdila da holivudska diva i u 50-oj godini bez problema parira mnogo mlađim kolegicama.  

 

nicole-kidman


A onda je uslikana na ulici u više nego opuštenom izdanju i uslijedio je ovaj prizor... Fotografija kruži društvenim mrežama i prosto je nevjerovatno da se na njima nalazi ista osoba koja je par večeri ranije sijala na crvemom tepihu. Nicole Kidman u neprepoznatljivom izdanju...

 

A post shared by the goldfinch (@thegldfinch) on


Ove fotografije napravile su pravu pometnju na Instagramu i brojna pitanja - šta joj se dogodilo? Odgovor se krije u novoj ulozi u filmu "The Goldfinch", koji se snima po istoimenoj knjizi.


Film govori o mladiću Teu Dekeru koji je preživeo bombaški napad na muzej Metropolitan u New Yorku, kada mu je poginula majka, a brigu o njemu preuzela stara i bogata gospođa Barbur, čiji lik tumači upravo Nicole Kidman.


Za potrebe nove uloge, šminkeri su slavnoj ljepotici dodali dosta godina, a postarali su je i odjećom.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI