Skandal kakav estrada ne pamti

Pjevačica uhvatila vjerenika u krevetu sa muškarcem: Da sam imala pištolj, ubila bih obojicu!

Showbizz 05.03.18, 11:04h

Pjevačica uhvatila vjerenika u krevetu sa muškarcem: Da sam imala pištolj, ubila bih obojicu!
Toliko sam ponižena kao žena da ne znam ni kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario sa ženom, a kamoli sa muškarcem! Tu sliku ne mogu da izbrišem iz svoje glave

 

Mira Škorić (46) raskinula je vjeridbu sa Nijemcem. Naime, folk pjevačica je zatekla svog partnera u krevetu, i to sa drugim muškarcem!

 

Mira je nedavno posjetila biznismena iz Berlina bez najave, kako bi mu priredila iznenađenje, međutim kada je ušla u stan, u koji je i sama trebalo uskoro da se useli, zatekla je šokantnu scenu – vjerenik je bio u krevetu sa mlađim muškarcem! Folkerki je pao mrak na oči, počela je da psuje i viče, a on je uporno ponavljao da mu je to dobar prijatelj.

 

Škorićka mu nije povjerovala, bacila je vjerenički prsten, zalupila vratima i zauvijek ga napustila. Mira je najprije odbijala da priča o tome, ali je na kraju ipak odlučila da progovori o ovom skandalu.

 

- Jao, bože, mislila sam da se ovakve stvari događaju samo na filmovima! Ovakvu sramotu nikad nisam doživjela. Toliko sam ponižena kao žena da ne znam ni kako da se nosim s tim. Nijednog trenutka nisam pomislila da bi me prevario sa ženom, a kamoli sa muškarcem! Tu sliku ne mogu da izbrišem iz svoje glave. Ovaj svijet je otišao dođavola - kaže Mira.

 

Pjevačica dodaje da je vidjela budućnost sa Nijemcem i da će joj mnogo vremena biti potrebno da se oporavi. S obzirom na to da je strastveni ljubitelj pištolja, i da ide u streljanu, Mira je sretna što u tom trenutku nije imala oružje pored sebe.

 

- Zbog posla sam bila spriječena da neko vrijeme idem u Berlin, iako me je svakodnevno molio da dođem kod njega. Kada sam jedva uspjela da odložim neke obaveze, riješila sam da ga iznenadim. Pošto imam ključ od stana nisam mu se najavila, a kada sam ušla…Evo i sad se ježim od toga! Uhvatila sam ga sa muškarcem! Toliko sam povrijeđena, i da sam u tom trenutku imala pištolj kod sebe, ubila bih ih obojicu! Bacila sam mu prsten, okrenula se i otišla. Mnogo me povrijedio, izgubila sam vjeru u ljubav - iskreno priča Mira Škorić i dodaje da je prekinula svaki kontakt sa bivšim vjerenikom.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI