VIDEO/ Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine

Trener bihaćkog Jedinstva transporterom prevezao 16 igrača na trening

Sport 28.02.18, 14:28h

Trener bihaćkog Jedinstva transporterom prevezao 16 igrača na trening
Kako bi nogometašima omogućio prijevoz do stadiona, Nadarević je pronašao laki transporter Pinzgauer u kojem je prevezao čak 16 nogometaša

 

Nogometaši Jedinstva iz Bihaća u veoma teškim uslovima spremaju se za proljetni dio sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.


Ekipa zbog manjka finansija nije bila u mogućnosti otputovati u toplije krajeve na pripreme, dok im snijeg znatno otežava uslove za rad u Bihaću.


Posljednja improvizacija trenera Jedinstva i nekadašnjeg bh. reprezentativca Safeta Nadarevića najbolje oslikava situaciju u kojoj se nalaze igrači iz Bihaća.


Naime, kako bi nogometašima omogućio prijevoz do stadiona, Nadarević je pronašao laki transporter Pinzgauer u kojem je prevezao čak 16 nogometaša.

 

"Ovo nije lov, ovo je nogomet i uslovi u kojima treniramo. Moji ratnici su svjesni šta smo prihvatili, u kakvoj poziciji je Jedinstvo, ali nadam se da ćemo ostvariti cilj i izboriti opstanak", poručio je Nadarević prilikom snimanja videozapisa.

 

Trener i igrači Jedinstva su tako pokazali da ne postoje prepreke ukoliko se nešto zaista želi uraditi, a obećavaju bespoštednu borbu u nastavku sezone.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI