buduća princeza bez cenzure

Procurio tajni dnevnik Meghan Markle: 'Dođite i čitajte o seksu i djevojci s čarobnim si*ama...'

Showbizz 25.02.18, 19:53h

Procurio tajni dnevnik Meghan Markle: 'Dođite i čitajte o seksu i djevojci s čarobnim si*ama...'
Pod nazivom “The ‘Working Actress’, buduća je princeza bila vrlo otvorena i doticala se škakljivih tema

 

Holivudska glumica Meghan Markle, u posljednje vrijeme poznatija kao buduća supruga princa Harryja, svojevremeno je vodila intiman dnevnik u kojemu je bez cenzure otkrivala sve tajne Hollywooda i trnovit put kojim je kročila dok se pokušavala probiti u filmskoj industriji - piše Net.hr

 

Pod nazivom “The ‘Working Actress’, buduća je princeza bila vrlo otvorena i doticala se škakljivih tema. “Dođite i čitajte o djevojci sa čarobnim sisama”, tvitala je tako u februaru 2011. pokušavajući pridobiti više čitatelja.


Izvori potvrdili da je ona autorica

 

Dva mjeseca poslije, Meghan je ponovno promovirala svoj blog riječima: “Dođite i čitajte o seksu. Puno seksa! (Kunem se da moj profil na Twitteru nije hakiran.)” U samom je dnevniku Meghan opisivala i financijske probleme s kojima se susretala kao glumica u usponu.

 

meghan-markle

 

“Morala sam zamrznuti svoje članstvo u glumačkoj zajednici, posuđivati novac, raditi poslove koje sam mrzila, trpjeti da me na setu tretiraju kao smeće, ljubiti glumce kojima je smrdjelo iz usta… Plakala sam satima misleći kako to više ne mogu trpjeti”, otkrila je u jednoj objavi.

 

Ostatak teksta čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

 

BLIN
KOMENTARI