30 godina popularnog benda

Rasprodani zagrebački koncerti 'Hladnog piva': Od 24. marta počinje turneja u BiH

DEPO CLUBBING 23.02.18, 15:10h

Rasprodani zagrebački koncerti 'Hladnog piva':  Od 24. marta počinje turneja u BiH
Obzirom da su obje večeri rasprodane više od sedmicu prije održavanja, evidentno je da će to biti koncerti za pamćenje

 

 

Turneja grupe Hladno pivo povodom 30 godina postojanja je krenula je više nego odlično: Obje večeri u Domu sportova. 2. i 3. marta su rasprodane.


Mile Kekin, frontmen benda kaže:


„Naravno da mi je drago vidjeti da još uvijek vlada tako veliki interes u našem rodnom gradu, jer je najteže ostati velik u svom selu, pardon gradu, u kome si nastupao već milijun puta i u kojem te ljudi znaju još ko demo bend. Nema ljepšeg nego kad ti svi žele doći na rođendanski feštu i to ovakvu, dvodnevno, dvoransku gdje ćeš jedan dan izvodiit samo prastare pjesme koje očito još  publici nešto znače. Sad moram samo još naći načina da preživim ovih 8 dana zvanja za ulaznice od strane prijatelja, poznanika i slučajnih prolaznika“.


Zagrebački koncerti Hladnog piva „30 godina u 2 dana“ će se održati kao dva različita programa: U petak, 2. marta, program nazvan «Old School» donosi pjesme s albuma «Džinovski», «G.A.D.», «Desetka» i «Pobjeda» a podršku će im dati samoborske HC legende Deafness By Noise. U subotu će bend izvesti 30 najvećih hitova iz 30 godina impresivne karijere, a kao predgrupa nastupit će sinjska četvorka M.O.R.T. Obzirom da su obje večeri rasprodane više od sedmicu prije održavanja, evidentno je da će to biti koncerti za pamćenje.


Pored regiona, i u Bosni i Hercegovini Hladno Pivo će održati veći broj nastupa i solističkih koncerata od kojih su trenutno najavljeni  solistički koncert 24. marta u Bihaću, Sportska Dvorana Luke,  te nastup na festivalu Kozara Puls Fest koji će se održati 27. jula na Platou Mrakovica. Ostali datumi će biti objavljeni naknadno.


Bitno je napomenuti da, pored turneje, objavljen je i prigodni album Hladnog piva „30 godina – Greatest Hits“ u izdanju Croatia Records-a koji na jednom mjestu objedinjuje impresivnu tridesetogodišnju karijeru.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI