FOTO/ Rock dernek u Schwanenstadtu

Zabranjeno pušenje i Cult band rasplesali publiku na koncertu u Austriji

Showbizz 19.02.18, 12:01h

Zabranjeno pušenje i Cult band rasplesali publiku na koncertu u Austriji
Koncertom je zadovoljan i lider “Zabranjenog pušenja” Sejo Sexon, koji se nakon svirke družio sa članovima “Cult banda”

 

Legendarno “Zabranjeno pušenje” održalo je još jedan odličan koncert u austrijskom Schwanenstadtu. U prepunoj sali atmosferu su do vrhunca doveli njihovi vječni hitovi “Lutka sa naslovne strane”, “Bos ili hadžija”, “Dok čekaš sabah sa šejtanom”, “Guzonjin sin”, “Halid umjesto Halida”, “Kada Sena pleše”, “Možeš imat’ moje tijelo” i drugi, a publika je uglas pratila svaku pjesmu i svaku ispratila gromoglasnim aplauzima.

 

Kao predgrupa legendarnim rokerima nastupili su momci iz “Cult banda”, koji su opravdali očekivanja i povjerenje sarajevske grupe i organizatora, te na pravi način otvorili cjelovečernju rok zabavu i zagrijali goste nekim od najboljih hitova ex yu scene. Oduševljeni povici rasplesane publike potvrdili su status “Cult banda” kao jednog od naših najboljih klupskih majstora derneka u dijaspori, koji su dva puta vraćani na binu.

 

cult-band-predgrupa

 

Koncertom je zadovoljan i lider “Zabranjenog pušenja” Sejo Sexon, koji se nakon svirke družio sa članovima “Cult banda”.

 

- Druženje sa momcima iz “Zabranjenog pušenja” je bilo zaista divno, a u svemu je dominirao Sejo koji je bio jako dobro raspoložen i često nasmijavao cijelu ekipu. Pohvalio je naš uvodni nastup i zahvalio nam se na dobro podgrijanoj atmosferi - kažu članovi “Cult banda”.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI