nipošto ih ne zapostavljajte

Dame, navalite: Pet muških erogenih zona za koje niste znale do sada!

DEPO PLUS 15.02.18, 13:25h

Dame, navalite: Pet muških erogenih zona za koje niste znale do sada!
Evo kojih su 5 glavnih muških i do sada ne tako poznatih erogenih zona

 

Ok, onu glavnu erogenu zonu svi znamo, ali sigurno ne želite samo tu da ga dodirujete. Želite svuda, zar ne? Ali kako da znate koje tajno mjesto će ga najviše uzbuditi i učiniti da bukvalno poludi za vašim dodirima. Malo smo istraživali i saznali da sljedeće erogene tačke koje će me probuditi sve ono najvatrenije u njemu.

 

Evo kojih su 5 glavnih muških i do sada ne tako poznatih erogenih zona.

 

Mozak je i kod frajera velika, superosetljiva erogena zona. Naime, u stanju je da zamisliti svašta i da ga uzbudi do te mjere da može užvati i na samu pomisao na nešto seksi. Šapnite mu nešto tiho i uzbudljivo na uho, a njegov “drugar” će sigurno burno reagirati. A kad se mozak napali, tijelo će ga ekspresno pratiti!

 

Koljena, odnosno predio iznad čašice koljena osjetljiv je kod muškaraca kao, kao... pa, kao i kod nas! Ako ga poljubite u to osetljivo mjesto, brzo će se uzbuditi. Čak i lagan dodir može uzrokovati da mu zaklecaju koljena!


Donji dio stomaka pun je nervnih završetaka osjetljivih na dodir. Ako ga baš tu poljubite, poludjeće od požude - posebno jer ste u blizini njegovog „veseljka"!

 

Možda se neki sjećaju razgovora Vinsenta i Džuls o masaži stopala u legendarnom filmu „Petparačke priče"? Ako ne, znajte: čovjek koji nije probao masažu stopala, ne zna koliki užitak to pruža! Skinite mu čarape, uzmite stopala i masirajte: nije važno da li poznajete bilo kakve tehnike masaže - radite ono što mislite da bi i vama prijalo!

 

Iz nekog nepoznatog razloga frajeri jako vole kad im nježno dodirujete uši, mazite ih usnama, lagano grickate... A nama to, nažalost, rijetko pada na pamet. A u ušnoj školjci krije se mnoštvo osjetljivih završetaka koji željno očekuju dodir, prenosi Cosmopolitan.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI