VIDEO/ 'Najpoželjniji neženja' pred bh. publikom

Sin Lepe Brene prvi put nastupa u Sarajevu: Evo ko će Stefana Živojinovića bodriti u klubu 'My Face'

Zabava 14.02.18, 20:05h

Sin Lepe Brene prvi put nastupa u Sarajevu: Evo ko će Stefana Živojinovića bodriti u klubu 'My Face'
Stefan je već ostvario značajan uspjeh pjesmama “Druga liga“, “Dva ludaka”, te hitom “U drugom životu”, koji je radio za drugu sezonu popularne serije “Ubice mog oca”

 

Stefan Živojinović nije novo lice u svijetu poznatih i slavnih u našem regionu. Sin Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, krenuo je majčinim stopama i krupnim koracima gradi muzičku karijeru, koja zasigurno može biti blistava.


Zgodni pjevač česta je tema medija, što zbog poznate i slavne porodice, ali i lijepih žena sa kojima provodi vrijeme, i čija je česta meta, jer važi za najpoželjnijeg neženju u Srbiji.


Kada je u pitanju muzika, već je ostvario značajan uspjeh pjesmama “Druga liga“, “Dva ludaka”, te hitom “U drugom životu”, koji je radio za drugu sezonu popularne serije “Ubice mog oca”.


Živojinović  je krenuo sa samostalnim nastupima, a publika u Sarajevu će među prvima imati priliku da se upozna sa harizmatičnim pjevačem specifičnog vokala i njegovim repertoarom, te novim pjesmama, u petak, 16. februara u My Faceu. Tom prilikom klub My Face posjetit će i njegov poznati otac Boba Živojinović, koji će mu biti podrška u prvom nastupu u Sarajevu.


Dok čekamo njegov nastup u Sarajevu, muzičko umijeće Stefana Živojinovića možete vidjeti u izvedbi hita “U drugom životu”, koji je radio za drugu sezonu popularne serije “Ubice mog oca”.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

BLIN
KOMENTARI