Seks afere i zabranjene veze

Danas je Dan švalera: Evo ko i kako slavi ovaj praznik

Lifestyle 13.02.18, 19:47h

Danas je Dan švalera: Evo ko i kako slavi ovaj praznik
Danas većina nevjernih žena i muškaraca proslavlja praznik sa osobama sa kojima švrljaju van veze. Proslavljaju zabranjenu vezu ili seks-aferu, a sutra će imati reprizu proslave sa stalnim partnerom

 

Praznik Dan zaljubljenih, koji će svi zaljubljeni proslaviti sutra, vezan je za stalne partnere, ali današnji praznik proslavlja se sa onim partnerima koji ostaju u sjenci jer je u pitanju Dan švalera.

 

Danas većina nevjernih žena i muškaraca proslavlja praznik sa osobama sa kojima švrljaju van veze. Proslavljaju zabranjenu vezu ili seks-aferu, a sutra će imati reprizu proslave sa stalnim partnerom.

 

Sajt za sklapanje vanbračnih veza "Gleeden" sproveo je istraživanje koje je pokazalo da 52 posto brakolomnika svoju tajnu vezu proslavlja 13. februara. Ovaj dan se u Americi popularno naziva "Dan ljubavnice" ili druge žene, ali i drugog muškarca ili ljubavnika. Pokloni koji se tada razmjenjuju mnogo su smjeliji i bezobrazniji nego oni koji su rezervisani za stalne partnere.

 

Pet posto ispitanika izjavilo je da će Svetog Valentima provesti u društvu svoje tajne ljubavi dan poslije praznika (15. februara), a čak 12 posto preljubnika će biti sa ljubavnikom ili ljubavnicom baš na Dan zaljubljenih i to na nekom javnom mestu kao što su restorani.

 

Koji god praznik da odaberete da slavite, bitno je da se volite.

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI