ZAJEDNO NA PRVOM I POSLJEDNJEM FILMU

Potresne riječi Bjelogrlića upućene Glogovcu: Otišao je nepravedno rano i munjevito, bio je bolji i veći od svih nas...

Kultura 11.02.18, 12:15h

Potresne riječi Bjelogrlića upućene Glogovcu: Otišao je nepravedno rano i munjevito, bio je bolji i veći od svih nas...
Glogovac je debitovao na malim ekranima u popularnoj TV seriji „Bolji život“ kao drug iz odjeljenja čuvenog Slobodana Bobe Popadića i prije nego što je upisao studije glume, a ponovo su se sreli i kod reditelja Miloša Avramovića u filmu „Južni vetar“

 

Reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić bio je prijatelj s pokojnim Nebojšom Glogovcem, a sudbina je htjela da igraju zajedno u prvom i posljednjem filmu.


Glogovac je debitovao na malim ekranima u popularnoj TV seriji „Bolji život“ kao drug iz odjeljenja čuvenog Slobodana Bobe Popadića i prije nego što je upisao studije glume, a ponovo su se sreli i kod reditelja Miloša Avramovića u filmu „Južni vetar“. 


Zanimljivo da je Nebojšinu desnu ruku igra Goran Bjelogrlić, stariji Bjelin brat.

 
- Otišao je jedan od najvećih u istoriji srpskog glumišta. Otišao je najveći glumac srednje generacije cijelog regiona. Bio je bolji i kompletniji od svih nas. Otišao je nepravedno rano i tako munjevito da još ne shvatamo šta nas je snašlo. Otišao je dobar čovjek, dobar prijatelj i dobar dasa. Neka mu je vječna slava - rekao je Bjelogrlić za Kurir.

 

bjelogrlic-glogovac-bolji-zivot

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI