Folk pjevačica operisana prije dvije sedmice

Ceca otkrila zbog čega se odlučila na drastično smanjivanje grudi: Novim izdanjem će sve iznenaditi...

Showbizz 10.02.18, 18:47h

Ceca otkrila zbog čega se odlučila na drastično smanjivanje grudi: Novim izdanjem će sve iznenaditi...
Jednostavno je došlo vrijeme za promjene. Željela sam drugačiju estetiku, promjenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom, rekla je Ceca

 

Srpsla folk pjevačica se krajem januara podvrgla hirurškom zahvatu smanjivanja grudi, a za "Blic" kaže da intervencija nije bila komplikovana.


Ceca Ražnatović mjesecima unazad razmišljala je o smanjivanju grudi, a ovu intervenciju je u strogoj tajnosti uradila prije dvije nedjelje. Folk diva je drastično smanjila grudi, i to iz estetskih razloga.

 

- Ceca nikada nije krila da je hirurškim putem povećala grudi. Ona smatra da žena treba da čini za sebe sve što je čini sretnom i zadovoljnom, naravno, u granicama normale. Posljednjih nekoliko mjeseci često je razmišljala o tome da smanji grudi. Ona nema nikakvih zdravstvenih problema, već je to učinila isključivo zbog vizuelne estetike. Krajem januara je posjetila jednu kliniku gdje je operacija urađena, a ona se odlično osjeća. Ona je drastično smanjila grudi i bićete iznenađeni kada je budete vidjeli u javnosti. Ona je prezadovoljna kako sada izgleda - kaže za Blic izvor blizak folk pjevačici i udovici Željka Ražnatovića Arkana.

 

Ceca je povjerenje ukazala beogradskoj klinici "Avicena", a pjevačicu je operisao čuveni brazilski doktor Hans Arteaga. Sa njim je radio i srpski stručnjak dr Dušan Smiljanić.

 

Kako bi novinari Blica provjerili kako se osjeća, pozvali su Cecu:

 

- Jednostavno je došlo vrijeme za promjene. Željela sam drugačiju estetiku, promjenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu sa trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila. Ono što je najvažnije, osjećam se sjajno i baš ovako sam željela da izgledam.

 

Podsjećanja radi, Ceca je 2012. godine već jednom smanjivala grudi, i to zbog zdravstvenih problema.

 

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam prije svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je prije svega bilo važno da riješim zdravstveni problem - rekla je tada Ceca.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI