i dalje je itekako aktivna

Neda Ukraden otkrila pikantne detalje iz seksualnog života: Ne treba mi kamera da bih se napalila na...

Showbizz 07.02.18, 13:09h

Neda Ukraden otkrila pikantne detalje iz seksualnog života: Ne treba mi kamera da bih se napalila na...
Naime, pjevačica se osvrnula na sve dame koje imaju svoj privatan snimak sa partnerom, pa iznijela detalje koje niko nije znao


Neda Ukraden je dala komentar na neka škakljiva pitanja i iznenadila mnoge. 

 

Naime, pjevačica se osvrnula na sve dame koje imaju svoj privatan snimak sa partnerom, pa iznijela detalje koje niko nije znao.

 

"Hoću da kažem za te takozvane tehničarke, kao ispala im kaseta, neko ih provalio. Alo, o čemu se radi? Momenat, mi smo kao sljepice, pa ćemo da gledamo kako se to radi. Seksualno sam vrlo aktivna, ali ne pokazujem svoje partnere. Nisam neko ko nema pjesama, pa ću da se vodam s frajerom i slikam se. Jednog sam uslikala i nema više. Gotovo. Lekcije su izvučene, pouke su tu", rekla je pjevačica kroz smeh.



Na pitanje da li posjeduje svoj eksplicitni materijal, ona kaže da je nikada nije privlačilo da se snima.

 

"Mislite ono potpalublje i to? Prvo, to malo crveno svjetlo nikad me ne može inspirisati da doživim nešto lijepo, pogotovo u seksu. Drugo, to su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo. Slušaj, te takozvane tehničarke misle da su izmislile seks, a mi smo kao telad. Mislim, mene sad kao kamera treba da slika da bih se napalila na nekog", odgovorila je pjevačica.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI