video/ medicinska senzacija kojoj ne možete odoljeti

Jednom u 200 miliona trudnoća: Bračni par iz Mostara dobio preslatke jednojajčane trojke

Lifestyle 07.02.18, 08:58h

Jednom u 200 miliona trudnoća: Bračni par iz Mostara dobio preslatke jednojajčane trojke
"Kad sam došla kući i kad sam im rekla da su trojke, niko nije mogao da vjeruje, jer sam im prije rekla da su dvojke i stalno su me zezali, nemoj više ići na kontrole, bit će sljedeći put četvorke", priča Anamarija Martinović

 

Prije tri mjeseca mladi bračni par iz Mostara, Blaženko i Anamarija Martinović postali su sretni roditelji jednojajčanih trojki. Prema riječima ljekara, u pitanju je prava medicinska senzacija, koja se događa u jednoj od 200 miliona trudnoća- piše N1.

 

Kad je Anamarija prilikom prvog pregleda saznala da će postati majka dvojki, njenoj sreći nije bilo kraja. Međutim iznenađenjima tu nije bio kraj. Na sljedećem pregledu saznaje da su u pitanju ipak trojke i to jednojajčane. Uslijedio je šok, a nakon toga, neopisiva sreća, ali i briga da protekne sve kako treba, s obzirom da se trudnoća sa trojkama uglavnom vodi kao rizična.

 

"Kad sam došla kući i kad sam im rekla da su trojke, niko nije mogao da vjeruje, jer sam im prije rekla da su dvojke i stalno su me zezali, nemoj više ići na kontrole, bit će sljedeći put četvorke", priča Anamarija Martinović.

 

I sve je proteklo u najbolje redu, Anamarija je na svijet donijela tri zdrave djevojčice, Anteu, Izabelu i Reneu. Uprkos šansama od 1:200 miliona, rođene bebe nemaju nikakvih deformacija.

 

Ostatak priče uz video prilog doznajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI