U klubu Cinemas Sloga, 02. marta

Počinje prodaja ulaznica za koncert Pratibrejkersa u Sarajevu, prvih 200 po promotivnoj cijeni

DEPO CLUBBING 05.02.18, 09:39h

Počinje prodaja  ulaznica za koncert Pratibrejkersa u Sarajevu, prvih 200 po promotivnoj cijeni
Broj ulaznica je ograničen kapacitetom kluba tako da, obzirom da za koncert vlada veliko interesovanje, savjetujemo što raniju kupovinu

 

Dugo očekivani sarajevski koncert kultnog beogradskog benda Pratibrejkers, održaće se 02. marta 2018.god. u sarajevskom klubu Cinemas Sloga. Prodaja ulaznica počinje u utorak, 06.02.2018.god. u 12h, a prodajna mjesta su uobičajena: Klub Cinams Sloga, Biletarnica BKC, Biletarnica Skenderija te mreža i online prodaja portala kupikartu.ba.


Prvih 200 ulaznica će biti pušteno u prodaju po promotivnoj cijeni od 10KM. Nakon toga, cijena ulaznica će iznositi 15KM, na dan koncerta 20KM. Paketi ulaznica koji uključuju 4 ulaznice i rezervaciju stola će koštati 60KM i moći će se kupiti isključivo u klubu Cinemas Sloga. Broj ulaznica je ograničen kapacitetom kluba tako da, obzirom da za koncert vlada veliko interesovanje, savjetujemo što raniju kupovinu.


Partibrejkers je istaknuti rok bend iz Beograda, kao i priznati član bivše jugoslovenske rok scene. Tokom više od 35 godina postojanja objavili su 9 studijskih albuma.


Osnovani su 1982. godine a svoj debi album su objavili 1985. godine u dvije gitare + bubnjevi + vokal set (bez basa), koji je producirao Koja iz Discipline kičme. Njihovi uticaji su različiti - Stooges, MC5, Early Rolling Stones ili New York Dolls - svi su začinjeni zdravom dozom bluesa, ritmova i bluza, rockabilly i klasičnog rocknroll-a.


Do sada su doživjeli brojne promene sastava. Osnova benda su Zoran "Cane" Kostić (vokal) i Nebojša "Anton" Antonijević (gitara). Tokom godina zavrijedili su konstantno priznanje kritike te odličan prijem publike širom bivše Jugoslavije. Poslijednji album Sirotinjsko Carstvo objavljen je 2015 .godine.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI