Poznat po političkim stavovima i britkom jeziku

Zbog izjave da Srbiju treba bombardovati jednom godišnje Sergej Trifunović na meti pojedinih medija, ali ovakvu reakciju nisu očekivali!

Showbizz 04.02.18, 15:55h

Zbog izjave da Srbiju treba bombardovati jednom godišnje Sergej Trifunović na meti pojedinih medija, ali ovakvu reakciju nisu očekivali!
Poznat po svojim političkim stavovima i po tome što bez dlake na jeziku govori o problemima, ali i po velikoj humanosti, Sergej je na svom Instagram profilu pokušao prikazati i svoju stranu priče

 

Sergeju Trifunoviću veoma teško su pale vijesti o bolesti Nebojše Glogovca, a posebno činjenica da je njegovom kolegi, kako kaže, ugroženo dostojanstvo. Zbog toga je nastao i ovaj status koji je izazvao burne reakcije u Srbiji, ali i šire.

 

- U zemlji u kojoj se ubija dostojanstvo, nečija bolest je samo kolateralna šteta novinskog naslova. Treba nas bombardovati jednom godišnje - napisao je na svom Twiteru.

 

Nakon što je "Srpski Telegraf" objavio tekst u kojem je osuo paljbu po njemu upravo zbog ove izjave, a onda direktor spomenutog medija na svom Facebook profilu i javno objavio njegov broj telefona, poznati glumac opet se našao u žiži javnosti.

 

Poznat po svojim političkim stavovima i po tome što bez dlake na jeziku govori o problemima, ali i po velikoj humanosti, Sergej je na svom Instagram profilu pokušao prikazati i svoju stranu priče. 

 

- Saša Milovanović, direktor srbskog telegrafa, okačio moj broj telefona na svoj FB profil, i pozvao svoje sljedbenike da zovu srbskog izdajnika. I ništa. Dvije poruke i dva poziva, od kojih jedna starija gospođa da mi kaže da me voli kao svog unuka i da ne posustajem u borbi s bagrom. Sale, morat ćeš sutra da uposliš sve botove iz centrale. Oliveru Ivanoviću ste malo duže crtali metu na čelu - kazao je, između ostalog, Trifunović u tekstu koji je objavio.

 

Nije trebalo dugo da mnogi ukucaju glumčev broj i pošalju mu poruku. No, suprotno od očekivanja urednika "Srbskog telegrafa", Sergej je dobio brojne poruke podrške od ljudi iz svih krajeva bivše Jugoslavije. Glumac je te  poruke objavio na društvenim mrežama. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI