FOTO/ Na Instagramu je prati više od 19.0000 ljudi

Za Lidiju kažu da je najseksipilnija srpska policajka, kriminalci joj se sami nude: Svaki dan nova seksi fotka...

ŽENA iN 31.01.18, 10:40h

Za Lidiju kažu da je najseksipilnija srpska policajka, kriminalci joj se sami nude: Svaki dan nova seksi fotka...
"Uhapsi me, molim te!", "Kriv sam, privedi me", "Predajem se", samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun atraktivne plavuše

 

Lidija Takač postala je najpoznatija policajka u Srbiji zahvaljujući društvenoj mreži Instragam.

 

Ovu pripadnicu MUP-a Srbije na toj društvenoj mreži prati više od 19.000 ljudi, a broj njenih pratilaca se povećava iz dana u dan.

 

Seksi plavuša je od svojih Instagram obožavalaca dobila epitet "najseksipilnija policajka u Srbiji", a ona svoje brojne fanove svakog dana obraduje novom provokativnom fotografijom.

 

Ljubiteljima društvenih mreža podjednako se dopadaju Lidijine slike u policijskoj uniformi i civilu. Posebno su im drage njene objave sa bazena i mora u kupaćem kostimu.

 

Ispod svake slike Lidija ima više desetina komentara, mahom pripadnika muškog pola, koji ne kriju svoje oduševljenje, ali se ne libe ni da joj osim komplimenata upućuju i nepristojne ponude.

 

"Uhapsi me, molim te!", "Kriv sam, privedi me", "Predajem se", samo su neki od brojnih komentara upućenih na račun atraktivne plavuše, prenosi "Alo!".

 

Dok većina njenih pratilaca sa oduševljenjem prihvata svaku njenu objavu, ima i onih koji smatraju da neko ko radi tako ozbiljan i odgovoran posao ne bi trebalo da dijeli svoju intimu na internetu.

 

(Alo.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI