Pjevačica i prijateljica nakon tragedije u Mrkonjić Gradu

Anabela neutješna zbog pogibije bh. pjevača: Bio mi je srodna duša. Prošle sedmice je dobio bebu i...

Showbizz 31.01.18, 08:10h

Anabela neutješna zbog pogibije bh. pjevača: Bio mi je srodna duša. Prošle sedmice je dobio bebu i...
Prije tri dana smo se čuli. Čestitao mi je rođendan. Obećao mi je da će doći naknadno da proslavimo i da se družimo. Bebu je dobio prije nedjelju dana, ispričala je Anabela

 

Mladi pjevač Đurad Đuki Đuranović poginuo je prije dvije noći u saobraćajnoj nesreći, a ova tragedija pogodila je njegove najbliže, ali i pjevačicu Anabelu Atijas koja mu je bila bliska drugarica i koja mu je pomagala u karijeri.

 

Anabela je van sebe zbog ove nesreće i kroz suze je za Kurir ispričala:

 

"Prije tri dana smo se čuli. Čestitao mi je rođendan. Obećao mi je da će doći naknadno da proslavimo i da se družimo. Bebu je dobio prije nedjelju dana. Bio mi je podrška. Ne mogu da vjerujem da ga nema", rekla je pevačica koja je u šoku i koja je za smrt kolege i prijatelja saznala 20 minuta prije poziva novinara Kurira.

 

"Sad sam se kumom njegovim čula. Njegova porodica je u šoku, ne znaju još šta se tačno dogodilo", kroz jecaje kaže Anabela.

 

Ona i Đurad su snimili duetsku pjesmu "U mraku" i ona ističe da su bili izuzetno vezani.

 

"On je bio jedan od najdražih ljudi u mom životu. Kao da mi je bio srodna duša. Ostali smo u predivnim prijateljskim odnosima i moj suprug ga je obožavao i on njega. Blagoslov je da imaš takvog prijatelja. Bio je anđeo. Velika tragedija je ovo što se dogodilo. Toliko sam tužna, kao da mi je rod rođeni. Mnogo sam ga voljela zaista", priča Anabela kroz plač.

 

On je često dolazio u Beograd i baš tada je bio smješten kod Anabele.

 

"Uvijek je bio drag gost u mojoj kući dok mu je sestra bila u "Zvezdama Granda". Ja živim na tri minuta od studija "Granda", stalno smo provodili vrijeme. To je bio ljudina, borac veliki", ističe Anabela Atijas.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI