Otkrila da joj nije sve u životu bilo lako

Emina Jahović dijeli savjete: Rijetko može neko da se uda, a da nije...

Showbizz 30.01.18, 14:42h

Emina Jahović dijeli savjete: Rijetko može neko da se uda, a da nije...
Istina je da mi je brat finansirao prvi album, koji mi je uradio Dino Merlin, ali to je bilo sve. Tada sam imala 20 godina i počela sam sama da se izdržavam. Ubrzo potom sam upoznala supruga

 

Pjevačica Emina Jahović, koja je u braku sa Turčinom Mustafom Sandalom 10 godina i ima dva sina, otkrila je da joj nije sve u životu bilo lako i dato sa neba.

 

Iako joj je brat dao novac za prvi album, sve ostalo je morala sama da stiče i pored veoma uspješnog supruga.

 

- Ništa mi nije palo sa neba, baš naprotiv. Za sve sam morala da se borim i više od onih čije su početne životne pozicije mnogo lošije od moje. Moj brat je imao veliku košarkašku karijeru, zbog čega su mnogi dugo pretpostavljali da me on finansira - rekla je Emina.

 

- Istina je da mi je brat finansirao prvi album, koji mi je uradio Dino Merlin, ali to je bilo sve. Tada sam imala 20 godina i počela sam sama da se izdržavam. Ubrzo potom sam upoznala supruga, koji je takođe imao veliku karijeru u svom domenu, ali mi se čini da sam zbog svega toga imala više tereta nego olakšanja i da sam gubila dosta poena koje sam svojim radom osvojila. Ali takav sam život izabrala i to je vjerovatno moj put - rekla je popularna pjevačica.

 

Često se čuje rečenica: Lako je Emini, ona se dobro udala, na šta pjevačica ima originalan odgovor.

 

- Rijetko može neko sebe da uda, a da nije pametan. Šalim se, ali u principu to je istina. Muža sam upoznala na plaži, kada sam imala 20 godina. Bila sam potpuno naivna. Nisam znala ni ko je ni šta je, a ni čime se bavi, to je bila čista hemija i magija između nas dvoje. Nikada nisam imala potrebu da dokazujem ljudima da li sam glupa ili pametna, već sam uvijek živjela za sebe i najbliže - kaže Emina.

 

Podsjetimo, Emini je ovo drugi brak, budući da se prvi put udala sa 17 godina, ali taj brak nije dugo trajao.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI