VIDEO/ Dobio ponudu da proda automobil

Bosanac oduševio Engleze: Mišo iz Prnjavora napravio je svoju Formulu

Auto & Dom 30.01.18, 08:28h

Bosanac oduševio Engleze: Mišo iz Prnjavora napravio je svoju Formulu
Automobil je dug šest metara, što znači da je veći od standarda, a težak je oko 1.200 kilograma. Automobil ima i muziku kao i drugo sjedište, što formula nema

 

Vodeći mediji u Velikoj Britaniji juče su objavili prilog o Miši Kuzmanoviću iz Prnjavora koji je napravio vlasiti bolid Formule 1.

 

Englezi Mišu hvale "na sva usta" navodeći da je potrošio oko 20 hiljada funti i oko dvije godine rada da bi u svom Prnjavoru napravio vlastiti automobil, za koji je dobio i dozvolu da ga vozi i uspio da ga registruje.

 

Ideju je dobio kada je posjetio jedan Formula 1 događaj u Beogradu. Kuzmanović je rekao da automobil zapravo nije baš replika Formule 1 jer odudara od nekih standarda.

 

- Automobil je rađen po mojoj želji i viziji. Konstrukciju i dizajn sam ja radio, malo su mi prijatelji pomagali - rekao je Kuzmanović.

 

Automobil je dug šest metara, što znači da je veći od standarda, a težak je oko 1.200 kilograma. Automobil ima i muziku kao i drugo sjedište, što formula nema.

 

- Bilo je zadovoljstvo pomagati ocu - rekao je Mišov sin.

 

Kuzmanović je rekao da je dobio ponudu da proda automobil za 60 hiljada eura, ali da nije zainteresovan i dodao da ima još ideja i da želi da pravi nove stvari.

 

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI