foto/ jedan od najplaćenijih glumaca presretan

Turski zavodnik u 46. godini postaje otac! Evo koja je 20 godina mlađa žena zarobila njegovo srce

Showbizz 29.01.18, 11:27h

Turski zavodnik u 46. godini postaje otac! Evo koja je 20 godina mlađa žena zarobila njegovo srce
45-godišnji glumac za kojim uzdišu žene iz cijelog svijeta ove će se godine po prvi puta okušati u očinskoj ulozi

 


Turski glumac Özcan Deniz uskoro će se po prvi put okušati u očinskoj ulozi. Prinovu će na svijet donijeti njegova mlađahna zaručnica Feyza Aktan- piše Dnevnik.hr.

 

Özcan Deniz, zvijezda serije 'Istanbulska nevjesta', trenutno proživljava najsretnije dane svog života. 45-godišnji glumac za kojim uzdišu žene iz cijelog svijeta ove će se godine po prvi puta okušati u očinskoj ulozi. Njegova 20 godina mlađa zaručnica Feyza Aktan trenutno je u drugom stanju, a već je poznat i spol djeteta koje nosi. Na svijet stiže sin, a svom nasljedniku fatalni glumac neopisivo se raduje.

 

ozcan-deniz


Par je u vezi godinu dana, a samo je pitanje vremena kada će uploviti u bračnu luku. Oboje su spremni na taj korak. Štoviše, vjenčanje su već i zakazali još u novembru čim su saznali za trudnoću, no Özcan je dobio upalu pluća pa je slavlje odgođeno.

 

feyza-aktan-ozcan-deniz

 

Zbog bolesti turski je glumac nakratko morao prekinuti i snimanje serije 'Istanbulska nevjesta' u kojoj ima glavnu ulogu. Özcan tumači lik bogatog nasljednika Faruka koji kući dovodi siromašnu i skromnu glazbenicu Sureju (glumi je Asli Enver) koja se zbog njega odrekla karijere u Istanbulu.

 

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 tisuća eura. Unatoč tome novac i slava nikad mu nisu igrali preveliku ulogu. A sve to tek će pasti u drugi plan kada na svijet stigne prinova.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI