foto/ opet u centru skandala

Zanosnu plavušu bombardirao porukama? Podigla se velika prašina oko Ronalda!

Showbizz 28.01.18, 17:14h

Zanosnu plavušu bombardirao porukama? Podigla se velika prašina oko Ronalda!
Ljepotica nije ostala imuna na njegove poruke pa je na njih odgovarala sve dok to nije shvatio njezin zaručnik Oliver Mellor

 

Ponovno se podigla prašina oko Cristiana Ronalda. U javnost su iscurile SMS poruke koje je navodno slao zaručenoj manekenki.

 

Cristiano Ronaldo ponovno se našao u središtu skandala. U javnost su iscurile SMS poruke koje je nedavno navodno slao manekenki za donje rublje, Rhian Sugden. Poruke su zanosnoj plavuši stizale u kasne noćne sate, a nogometašu koji je nedavno ponovno postao otac, čini se, nije smetalo ni to što je Rhian zaručena.


"Nazvat ću te za sat vremena ako mi pošalješ svoj privatni broj. Ja sam u hotelu", napisao je navodno Ronaldo u jednoj od brojnih poruka koje su stizale. Ljepotica nije ostala imuna na njegove poruke pa je na njih odgovarala sve dok to nije shvatio njezin zaručnik Oliver Mellor.


"Bombardirao ju je porukama", izjavio je izvor za The Sun i dodao da je naposljetku Mellor odlučio stati na kraj njihovoj komunikaciji. "Bili su prijatelji, ali ju je s vremena na vrijeme znao zatrpavati neprikladnim porukama iako mu je više puta rekla da ima zaručnika. Ignorirao je to sve dok mu se on osobno nije javio i upozorio ga da prestane", otkrio je izvor.

 

rhian-suggers

 

"Nađi nekog slobodnog koga ćeš zatrpavati porukama", glasila je poruka koju je Mellor poslao nogometašu. Ubrzo je stigao i odgovor. Umjesto riječi, Ronaldno je tek poslao ikonu palca podignutog prema gore dajući time do znanja da je shvatio poruku, pišu britanski mediji.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI