ni slutili nisu šta ih čeka

Ljubav buknula na Hayatu: Voditelj Ammar Švrakić i urednica Amra Ibrahimović jedva se podnosili, a onda...

Nedjeljni magazin 27.01.18, 09:33h

Ljubav buknula na Hayatu: Voditelj Ammar Švrakić i urednica Amra Ibrahimović jedva se podnosili, a onda...
Nekada su dijelili samo poslovni prostor, a sada su jedno drugom životni saputnici. Još su jedan dokaz da prava ljubav ne bira i vrijeme ni mjesto

 

Voditelj i menadžer digitalnih medija Hayat televizije i PR Rukometne reprezentacije BiH Ammar Švrakić i urednica dnevnog programa i voditeljica Hayat televizije Amra Ibrahimović nakon dugogodišnjeg poznanstva, prije više od godinu i počeli su ljubavnu vezu.

 

Nekada su dijelili samo poslovni prostor, a sada su jedno drugom životni saputnici. Još su jedan dokaz da prava ljubav ne bira i vrijeme ni mjesto. Dogodi se, rasplamsa i iznjedri odnos zbog kojeg svaki novi dan biva ljepši. Prvi put za naš magazin govore o svojoj ljubavi, svakodnevici, sličnostima i razlikama koje njihovom odnosu ne daju prostor za monotoniju. Naprotiv- piše Azramag.ba.

 

– Svi u životu, pa tako i nas dvoje, imamo divne trenutke i dane, ali i one manje divne. Oluja u životu nije manjkalo. Oboje smo imali teške periode u godini u kojoj smo spoznali ljubav. To je dokaz da osjećaj ljubavi, koliko god u određenom trenutku pokušavali da ga negiramo, smatrajući da možda i nije „pravo vrijeme“ za nju, ipak nepitano prodre kroz male, nevidljive pore i mijenja nas, izvana i iznutra. I onda, odjednom, prođe oluja i nebo se razvedri i shvatite da svi imamo pravo na sreću. Dugo smo radili zajedno, no nikada nismo ni pomislili da će se roditi ljubav. Čak nismo ni „favorizirali“ jedno drugo. Bili smo od onih kolega koji razmijene pozdrav na hodniku i ništa više od toga. Nismo radili na projektima zajedno, čak nismo imali ni iste interese. Za Ammara sam ja bila antipatična i umišljena, a on za mene vrlo nestalan, hirovit i površan. Kao mala, slušala sam priče o brakovima koji su nastajali tako što su „jedno drugo nervirali“, mislila sam da je to nemoguća opcija, no život mi je još jednom poslao dokaze. I evo nas – kaže za naš magazin Amra.ZAJEDNIČKI ŽIVOT

 

Iako rade u istoj firmi potpuno su posvećeni svojim poslovnim obavezama, da se nekad desi, kažu nam, da zaborave da su u vezi.

 

– Donedavno smo dijelili i redakciju. Sada više ne. Sada smo udaljeni svega dva metra. Za nas posao u istoj firmi ne predstavlja prepreku. Amra je profesionalac i ona na poslu vidi samo posao, doduše i kolegice s kojima ide na pauzu (smijeh). Šalu na stranu, jedno smo drugom neiscrpna podrška. Poslovno se upotpunjujemo. Amra je fantastična u pisanju, a ja u tehničkim stvarima. Kada nekome treba pomoć, tu smo. Znamo i napasti jedno drugo, kao kolega kolegu. „Zašto nisi uradio ili zašto nisi uradila to i to?“ I ne zamjerimo. Jedno smo drugom najbolji kritičari i u tome leži ljepota našeg odnosa – dodaje Ammar.

 

Ostatak čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI