FOTO/ Nakon vijesti da se Amna udaje za sina bivšeg premijera Vlade FBiH

Vlasnik Binga u maju udaje i drugu kćerku: Izabranik Adne Džambić je sin poznate sarajevske notarke

Showbizz 26.01.18, 18:45h

Vlasnik Binga u maju udaje i drugu kćerku: Izabranik Adne Džambić je sin poznate sarajevske notarke
Kako su nam ekskluzivno otkrili prijatelji porodice vlasnika Binga Senad će udati i drugu kćerku ove godine i to tri mjeseca ranije. Naime, Adna Džambić stat će pred matičara također u Sarajevu i to 5. maja

 

Informacija o najavljenom vjenčanju Adnana Brankovića, sina bivšeg premijera Vlade FBiH Nedžada Brankovića, i Amne Džambić, kćerke Senada Džambića, vlasnika trgovačkog lanca Bingo, ovih dana je top-tema medija u BiH.

 

Svadba decenije, kako su je neki mediji nazvali, zakazana je za 29.08. u hotelu Europa, a kako se doznaje od prijatelja Adnana Brankovića i Amne Džambić, na njoj bi trebalo biti više od 250 zvanica.

 

Ali, izgleda da ovo nije jedina vijest ove vrste koja je vezana za familiju Džambić.

 

- Kako su nam ekskluzivno otkrili prijatelji porodice vlasnika Binga Senad će udati i drugu kćerku ove godine i to tri mjeseca ranije. Naime, Adna Džambić stat će pred matičara također u Sarajevu i to 5. maja. Njen izabranik je Kenan Kapidžić, sin poznate sarajevske notarke Nedžade Kapidžić i advokata Emira Kapidžića – piše Coolstyle.

 

dzambici

 

I za ovo vjenčanje, navodno, priprema se velika fešta na kojoj bi trebala pjevati i jedna od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu.

 

U društvu sestara Džambić, i njihovih jačih polovina, veoma često je i Mirza Imamović, sin poznatog biznismena Nihada Imamovića, koji se zabavlja sa Naidom Kapidžić, sestrom Kenana Kapidžića.

 

Inače, ova šestorka već duže vrijeme je nerazdvojna i na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa ljetovanja i zimovanja.

 

(Coolstyle, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI