Simpatični debeljko

Briljantno odigrao ulogu Dine Mujkića, a onda je Milan Pavlović izbačen iz serije zbog...

Mediji 23.01.18, 14:06h

Briljantno odigrao ulogu Dine Mujkića, a onda je Milan Pavlović izbačen iz serije zbog...
Milan Pavlović dao je duh Dini Mehmeda Mujkiću, tom slatkom debeljku koji nas je uveseljavao iz dana u dan. A onda su scenaristi i producenti odlučili da ga izbrišu iz bizarnog razloga

 

Milana Pavlovića je bh. publika vrlo brzo zavoljela kroz ulogu Dine Mehmeda Mujkića.

 

Međutim, iznenađenje je nastupilo kada je napustio seriju “Lud, zbunjen, normalan”  zbog neslaganja s producentima oko visine honorara.

 

U jednom intervju koji je dao nedavno, Pavlović je otvoreno govorio o odlasku iz serije i otkrio neke veoma veoma interesantne detalje koji dosad nisu bili poznati.

 

”To je tako bilo tada. Neke iskrice su se upalile i s moje strane i sa strane produkcije. Završilo se tako kako se završilo. Izašao sam iz projekta. Drago mi je što publika i dalje pamti taj lik Dine Mehmeda Mujkića, a da li se kajem, prošlo je mnogo vremena, nekako sam odmah presjekao s tim i počeo raditi na nekim drugim projektima”, rekao je Milan ne želeći govoriti o iznosu novca koji je tražio on, kao ni o onome što su mu nudili producenti.

 

”Kada vas poistovjećuju s nekim likom, to vam je u našoj profesiji u opisu radnog mjesta. Mene to može nervirati ili ne nervirati, ali je to tako. Sada, bitne su okolnosti u kojima ti neko priđe. Imate svakakvih ljudi, sve zavisi. Ja se trudim da budem opušten i da svima izađem ususret. Nekad se sretnete s bezobraznim ljudima, nekad s preljubaznim, ali mi generalno, budući da sam javna ličnost i naviknut sam na to, nešto pretjerano i ne smeta.”

 

Milan Pavlović dao je duh Dini Mehmeda Mujkiću, tom slatkom debeljku koji nas je uveseljavao iz dana u dan. A onda su scenaristi i producenti odlučili da ga izbrišu iz bizarnog razloga. Pavlović je tražio nešto više novca što su organizatori bili spremni ponuditi.

 

Također, organizatori serije zamjerili su Milanu to što je neovlašteno koristio lik Dine Mehmeda Mujkića.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI