pustite mašti na volju

Seksi horoskop za 2018.: Šta biste obavezno trebali isprobati u krevetu ove godine

DEPO PLUS 22.01.18, 15:43h

Seksi horoskop za 2018.: Šta biste obavezno trebali isprobati u krevetu ove godine
Možda baš u ovoj godini otkrijete nešto što će vaš seksualni život odvesti na novu razinu

 

S NOVOM godinom dolaze i nove životne odluke, a to je dobra prilika da naučite nove trikove s kojima ćete začiniti stvari između plahti. 

 

Horoskopski znak nije jedina stvar koja određuje što volite u krevetu, ali kad je riječ o novim stvarima koje biste mogli iskušati, zašto se ne biste posavjetovali sa zvijezdama?

 

Možda baš u ovoj godini otkrijete nešto što će vaš seksualni život odvesti na novu razinu. 

 

Ovan

Izravni ovnovi vole odmah prijeći na stvar, ali možda biste mogli razmisliti o tome da malo usporite.

Uživajte u sporim zadovoljstvima i polaganom podizanju seksualnih tenzija. Ne morate u potpunosti izbaciti brzinski seks, ali moglo bi vas iznenaditi koliko će vam se svidjeti uzbuđenje koje dolazi iz duže predigre.

 

Bik

Nije tajna da su bikovi među najromantičnijim znakovima zodijaka, ali postoji više načina da to pokažete u spavaćoj sobi.

Zbližite se s partnerom i podignite razinu intimnosti iskušavajući poze različite od onih na koje ste navikli.

 

Blizanci

Blizanci su zaigrani u svemu pa tako i u seksu.

Prepustite se istraživanju partnerovih erogenih zona prelazeći rukama po njegovom tijelu i otkrijte što im se najviše sviđa. Ako želite dodatno začiniti stvari, u igru uvijek možete uključiti seksualne igračke.

 

Rak

Rakovi su poznati po brižnosti i stavljanju tuđih potreba ispred svojih pa biste se, za promjenu, trebali pokušati orijentirati na svoje potrebe.

Podsjetite se na vlastito zadovoljstvo uz pomoć vibratora ili jednostavno vlastitih ruku, a ako u to želite uključiti i partnera pokušajte sa zajedničkom masturbacijom.

 

Lav

Lavovi vole biti u centru pozornosti i u tome nema ništa loše, ali pokušajte partneru ukazati istu količinu pažnje koju zahtijevate od njega.

Možete im dati komplimente ili šaputati o tome što volite kad vam rade. Ne brinite ako vam u početku bude malo neugodno, jer čak i jednostavne rečenice poput: "Ovo je stvarno dobro" mogu učiniti čuda za ego vašeg partnera.

 

Djevica

Budući da se djevice ponekad teško opuštaju, pokušajte pomaknuti granice ugode.

To možete učiniti istražujući svoje skrivene seksualne fantazije i dijeleći ih s partnerom.

 

Vaga

Vage se lako prilagode svakoj situaciji, ali mogli biste pokušati dodati malo ekstravagancije u svoje seksualne igrice.

Izbor je ovdje prilično širok, od lubrikanata s okusima, zanimljive igre s hranom, do mirisnih svijeća koje će podići svaku atmosferu.

 

Škorpion

Škorpioni su poznati kao jedan od najperverznijih znakova pa će im možda biti zanimljivo iskušati sreću seksom na javnom mjestu ili negdje gdje postoji šansa da će biti viđeni.

Parkići, haustori ili čak balkon vaše spavaće sobe mogli bi biti dobra mjesta za to, ali pripazite da ne upadnete u neugodne situacije.

 

Strijelac

Avanturistički nastrojeni strijelci vole istraživati pa bi se mogli pronaći u igranju neke seksualne igre poput začinjenije verzije "Istine ili izazove".

Izmjenjujući škakljiva pitanja s partnerom možete naučiti puno jedno o drugome.

 

Jarac

Budući da se jarci ne boje eksperimentiranja, lagani BDSM mogao bi biti dobar izbor za vas.

Ako ste oduvijek željeli uključiti malo grubosti između plahti, pokušajte s vezanjem ili laganim pljeskanjem partnera, ali pazite da ne pretjerate.

 

Vodenjak

Vodenjaci vole isprobavati različite stvari pa ne bi bilo loše da pokušate isprobati razne kostimiće ili se okušate u igranju uloga.

Dovoljno je uključiti maštu i pustiti da vas kreativnost odvede u nekom novom smjeru.

 

Ribe

Senzualne ribe uživat će u erotici, a umjesto klasičnih pornića, isprobajte erotske priče koje ćete naglas čitati svom partneru ili neka on čita vama.

Najbolje scene uvijek možete isprobati, a ako ništa drugo, sigurno ćete dobiti mnoštvo novih ideja o tome kako začiniti svoj seksualni život.  

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI