FOTO/ GLAMUROZNA ŽURKA U ELITNOM DRuŠTVU

Muž nije žalio para: Dragana Mirković slavila 50. rođendan i dobila basnoslovno skup poklon! Ali to nije sve...

Showbizz 21.01.18, 16:44h

Muž nije žalio para: Dragana Mirković slavila 50. rođendan i dobila basnoslovno skup poklon! Ali to nije sve...
Žurka, koja je bila želja i organizacija njenog supruga Tonija, počela je okupljanjem i koktelom na kome je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželjeli još najmanje pola vijeka zdravlja, sreće i uspjeha

 

 

Folk zvijezda Dragana Mirković proslavila je 50. rođendan spektakularnom žurkom u bečkom hotelu „The Ritz Carlton“ na kojoj je okupila porodicu, prijatelje, kolege, ali i brojne predstavnike austrijske elite, piše Alo.rs.


Žurka, koja je bila želja i organizacija njenog supruga Tonija, počela je okupljanjem i koktelom na kome je sjajno raspoložena domaćica dočekivala goste koji su joj poželjeli još najmanje pola vijeka zdravlja, sreće i uspjeha.

 

dragana-mirkovic-50-rodendan


Među gostima su bili, osim Draganine porodice, i njene kolege Hoze Felisijano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić, Dimi, dizajner Bata Spasojević čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dijela dana, ali i čelni ljudi uprave grada Beča, austrijske policije, istaknuti političari, kao i neki od najuspješnijih biznismena iz Austrije i Njemačke.


- Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu, okružena dragim ljudima. Hvala svima koji su došli i uljepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa – rekla je Dragana koja je osim lijepih želja dobila i brojne poklone.


- Najpre sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od djece. Marko je sjedio za klavirom a Manuela je uzela gitaru, i dočekali su me svirajući moju pjesmu „Nešto lepo“, što me je ganulo do suza - podijelila je utiske pjevačica. 


Dragana kojoj je uslijedio dan pun lijepih emocija i poklona, od Ane Bekute dobila je ikonu Bijelog Anđela, Hoze Felisijano, koji je doputovao specijalno zbog njenog rođendana iz Amerike napisao je i izveo specijalnu pjesmu posvećenu Dragani, od predstavnika Mercedesa za Njemačku na poklon je dobila automobil „Meklaren SLR“ sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“, dok joj je Zdravko Čolić, koji zbog obaveza nije mogao da prisustvuje slavlju, poslao ogroman buket ruža sa čestitkom. 

 

dragana-mirkovic-50-rodendan2


Ipak, ono što sve interesuje je šta je dobila od supruga Tonija. 


- Sve što je bilo na meni i oko mene toga dana poklon je od njega, ali najveći poklon je 19 godina bezrezervne ljubavi, pažnje i podrške. To je jedino što mi treba i za sve buduće rođendane – rekla je folk zvijezda koja je sve vrijeme slavlja igrala i pjevala ne skidajući osmijeh sa lica.

 

Više fotografija pogledajte na Alo.rs.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI