MUZIKA GA SPASILA

Teški trenuci u životu Željka Samardžića: Nikada se nije oporavio od metaka i gubitka sina...

Showbizz 14.01.18, 19:25h

Teški trenuci u životu Željka Samardžića: Nikada se nije oporavio od metaka i gubitka sina...
U njegov život utisnule su se dvije najstrašnije stvari - njegovo ranjavanje i gubitak sina, od kojih se nikada nije do kraja oporavio

 


Kum popularnog pjevača Željka Samardžića otkrio je nedavno bolne detalje iz pjevačevog života, ali i kako je zavolio muziku.


– Igrali smo se mi loptom, košarku, ali je Željko uvijek više volio muziku. Ja mislim da je on od majke pokupio tu žicu za pjevanje. Bio je razmažen, jer su svi u kući disali za njega. Bio je srednji đak, odličan, vrlo dobar, ali se nije isticao. On je imao osjećaj za pjesništvo. U muzičkoj školi je bio jedan od rijetkih muškaraca, mi smo ga zezali zbog toga, onda je počeo čak i da svira trubu – ispričao je njegov kum za Express.ba


Ipak, u njegov život utisnule su se dvije  najstrašnije stvari - njegovo ranjavanje i gubitak sina, od kojih se nikada nije do kraja oporavio:


– On je sasvim slučajno ranjen, letjeli su meci. On je bio u jednom stanu, zapucale su granate i njega su nezgodno pogodile u leđa. Trebao je u Ljubljanu da ide na kliniku da se operiše i tako je nastavio svojim putem. Fizičke posljedice je imao, ali je Željko duhom previše jak da bi to ostavilo mnogo traga na njega. Kad je izgubio sina, to mu je bio najteži dan u životu. Mislim da ga je muzika i izvela, ona mu je pomogla u mnogo čemu u životu, od njega je napravila gospodina – otkrili su Željkovi prijatelji.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI