FOTO/ Moli slavnu pjevačicu za milost

Ona je prostitutka, narkomanka, ima AIDS i rođena je sestra Mariah Carey: Sad je napravila očajnički potez...

Showbizz 12.01.18, 09:48h

Ona je prostitutka, narkomanka, ima AIDS i rođena je sestra Mariah Carey: Sad je napravila očajnički potez...
Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih. Posljednja zajednička slika je iz 1991. godine

 

Život pjevačice Mariah Carey prate brojni skandali, a najveću pažnju izaziva loš odnos sa njenom starijom sestrom Alison, koja je nekoliko puta bila u zatvoru zbog prostitucije i droge, a boluje od AIDS-a.

 

Alison, majka petoro djece kojoj je zdravlje veoma narušeno, putem medija je pozvala sestru na pomirenje.

 

- Samo želim da porodica bude na okupu, da mi Mariah ponovo bude sestra i dobra tetka mojoj djeci - kaže Alison Carey.

 

alison-carey

 

Mariah se nije oglašavala povodom sestrinog očajničkog poteza, niti je to učinio neko iz njenog tima.

 

Mariah i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih. Posljednja zajednička slika je iz 1991. godine. Alison je prošle godine u otvorenom video zapisu, koji je prenio „Daily Mail“ molila pjevačicu za milost i finansijsku pomoć, jer je prije toga pijana izazvala saobraćajnu nesreću zbog koje je tužena za dva miliona dolara. Pjevačica ni tada nije htjela da se oglasi. Mariah je ostala nijema i na potresne sestrine pozive u pomoć da je ne napušta i da joj je potrebna u kriznom periodu života kada joj je zdravlje ugroženo zbog side.

 

Jedine izjave koje su se mogle čuti na ovu temu je davao Mariahin tim menadžera koji je nekoliko puta pominjao na stotine hiljada dolara kojima je pjevačica dvije decenije pomagala stariju sestru koja, kako tvrdi njen tim, uvijek traži više.

 

Alison je više puta davala intervjue koji nisu išli u prilog njihovom odnosu, a u kojima je navodila da je Mariah sebična osoba koja samo misli na svoju slavu i popularnost.  

 

Iako se bogatstvo pjevačice procjenjuje na 510 miliona dolara, njen tim advokata smatra da njena sestra ne zaslužuje više pomoć, jer dvije decenije ne može da se sabere i pravi lošu sliku koja negativno utiče na karijeru Mariah Carey.

 

(Srbijadanas.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI