Noć smijeha u Sarajevu

Stand up komičar Aleks Curać Šarić 9. januara u sarajevskom klubu Monument

Zabava 08.01.18, 18:04h

Stand up komičar Aleks Curać Šarić 9. januara u sarajevskom klubu Monument
Show koji će sarajevska publika imati priliku vidjeti nazvan je ''Doslovce'', jer to je poštapalica po kojoj je Aleks poznat pa je bilo prirodno da tako nazove svoj novi cjelovečernji show

Stand up komičar iz Rijeke Aleks Curać Šarić prvi put dolazi u Sarajevo, a njegov nastup održat će se u klubu Monument 9. januara.

 

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima se, blago rečeno, Aleks ne snalazi.

 

Ko je Aleks?

 

Stand up komičar iz Rijeke - Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. godine. Danas Aleks iza sebe ima zavidan broj nastupa od kojih je veći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Osim u susjednim državama, Aleks svoje nastupe izvodi i na engleskom jeziku.

 

Show koji će sarajevska publika imati priliku vidjeti nazvan je ''Doslovce'', jer to je poštapalica po kojoj je Aleks poznat pa je bilo prirodno da tako nazove svoj novi cjelovečernji show.

 

Aleksa možete pratiti  na njegovom vlogu koji objavljuje redovito na svom Youtube kanalu.

 

Cijena ulaznice za nastup Aleksa Curaća Šarića u Monumentu iznosi 5 KM, a broj mjesta je ograničen.

 

(DEPO PORTAL)

 

 

BLIN
KOMENTARI