ISKRENA ISPOVIJEST

Srpska manekenka provela četiri dana u manastiru: Tamo sam otišla da budem bolja, nađem snagu i mir

ŽENA iN 08.01.18, 11:52h

Srpska manekenka provela četiri dana u manastiru: Tamo sam otišla da budem bolja, nađem snagu i mir
Nije prvi put da smo ovdje, i nije prvi put da se ovako osjećam, ali jeste prvi put da želim da podijelim svoja osjećanja sa vama

Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, iskoristila je praznične dane da posjeti veliku srpsku svetinju i posveti se Bogu, a utiske sa ovog duhovnog putovanja podijelila je sa svima na društvenoj mreži Instagram.

 

- Proveli smo četiri dana u manastiru Mileševa. Nije prvi put da smo ovdje, i nije prvi put da se ovako osjećam, ali jeste prvi put da želim da podijelim svoja osjećanja sa vama. Priznajem da sam bila od onih koji su jako malo znali o životu u manastiru i uopšte o monaškom životu - započela je priču lijepa manekenka. 

 

bojana-barovic

 

 

- Zahvaljujući našem divnom kumu arhimandritu Leontiju i čestim posjetama imala sam prilike da upoznam ovaj način života i ove divne ljude koji su dali svoj život za Boga i za sve nas. Ovo je mjesto gdje kada kročim zaboravljam sve brige i misli koje me svakodnevno opterećuju, iza čijih zidina mi vrijeme stoji, mjesto gdje nikada ne čujem ružnu riječ, mjesto gdje je osmijeh iskren, a radost u očima istinsko duhovno stanje, mjesto gdje ne osuđujem jer znam da me ne osuđuju, mjesto gdje dobijem nadu i snagu za predstojeće dane, mjesto gdje se duhovno napunim dubokim razgovorima i jedino mjesto gdje upoznajem ljude i bez mnogo riječi i ja i oni znamo da smo ovdje da budemo bolji! Mir Božiji, Hristos se rodi - napisala je Bojana uz fotografiju.

 

(Kurir,BLIN MAGAZIN/ljk)

BLIN
KOMENTARI