FOTO/ Pjevačica, glumica, starleta

Nives Celzijus progovorila o problemu koji donose velike grudi: Obrađujem fotke da ih smanjim

ŽENA iN 06.01.18, 12:08h

Nives Celzijus progovorila o problemu koji donose velike grudi: Obrađujem fotke da ih smanjim
Inače, moram vas razočarati, motiv mog oblačenja i biranja odjevnih komada je isključivo udovoljiti sebi i svom raspoloženju. Ponekad je to neka šatorska haljina koja prekriva grudi i sve ostale atribute, ponekad je to nešto usko, kratko i dekoltirano

 

Nives Celzijus javnost je nepravedno znala prozivati starletom koja isključivo na temelju svog izgleda gradi popularnost i slavu, no simpatična brineta svima je dokazala da je veliki radnik i multitalent koji pobire uspjeh skoro na svakom polju na kojem se okuša.

 

Nije tajna da Nives sa svojim pratiteljima voli dijeliti fotografije koje bi se mogle opisati kao seksi, ali isto tako nije tajna da često nezasluženo dobije salve uvreda na račun svojih oblina. Ovaj put pjevačica i glumica odlučila je progovoriti o svojim grudima na Instagramu.

 

- I tako uhvatim se ja kako u posljednje vrijeme obrađujem fotke isključivo kako bih smanjila svoje grudi. Ne zato što ih ne volim, već kako bih udovoljila nekolicini onih kojima si*e vrijeđaju osjećaje. Pokoravam se kome? Osobama koje misle da je moral nešto što se mjeri u centimetrima tkanine koju nosimo na sebi? Osobama koje misle da žene nekim tjelesnim atributom izazivaju muškarce? Pritom ne znam jesu li mi gori oni “izazvani” u kojima takva pojava budi bestijalitet pa pomisle da je slobodno poslužiti se ili oni koji od “izazvanih” prave nevine žrtve. Kaže lik, vidjet će sve one kad ih uhvati neki manijak i stavi ih na mjesto.

 

Ne, ne trebamo manijake, silovatelje, nasilnike, pedofile stavljati na izolirana mjesta gdje ne štete okolini, već educirati moguće žrtve kako da ne provociraju iste i po potrebi stavljati ih na mjesto.

 

Možda je došlo i vrijeme da zabranimo golotinju dječice na plaži jer sigurno će se naći neka jadna ”nedužna žrtva” koja će biti “izazvana” takvim prizorom. Svakako treba osmisliti i neki pokrivač intimnih dijelova za životinje jer sve češće svjedočimo kako neki nesretni ljudi upravo budu “izazvani” takvim prizorom…

 

Inače, moram vas razočarati, motiv mog oblačenja i biranja odjevnih komada je isključivo udovoljiti sebi i svom raspoloženju. Ponekad je to neka šatorska haljina koja prekriva grudi i sve ostale atribute, ponekad je to nešto usko, kratko i dekoltirano. Grudi se vide u obje kombinacije i jednako privlače pažnju. Ima to i svojih prednosti u reduciranju budala i nepoželjnih muškaraca.

 

Na kraju ipak ostane onaj koji nije ni primijetio grudi jer je uvijek previše zaokupljen tvojim osmijehom - završila je Nives svoju misao i potakla raspravu u komentarima.

 

nives

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI