NAKON BURNIH REAKCIJA U JAVNOSTI

I Ceca se oglasila povodom 'vožnje' helikopterom RS-a: Ovo je jedina istina o mom letu iznad Banjaluke...

Hronika 02.01.18, 19:14h

I Ceca se oglasila povodom 'vožnje' helikopterom RS-a: Ovo je jedina istina o mom letu iznad Banjaluke...
Ona poručuje da su napisi pojedinih medija u Srpskoj tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom

 

 

Nakon burnih reakcija i zahtjeva Poslaničkog kluba Partije demokratskog progresa (PDP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske (RS), koji je zatražio danas od Vlade ovog entiteta da hitno odgovori je li tačno da je helikopter RS-a u novogodišnjoj noći dovezao Svetlanu Cecu Ražnatović u privatni noćni klub u Banjoj Luci, oglasila se i sama pjevačica.


Ona poručuje da su napisi pojedinih medija u Srpskoj tendenciozno smišljeni i da je na novogodišnji nastup došla svojim automobilom.

 
- Ja nisam došla helikopterom, nego mojim Q7. Pošto sam dio sredstava uplatila u humanitarne svrhe u Republici Srpskoj, moj dugogodišnji prijatelj Boban Kusturić je predložio da nas provoza iznad Banjaluke. To je jedina istina. Takođe, vratila sam se u Beograd svojim autom, istakla je Svetlana Ražnatović u izjavi za Kurir.


Slično saopštenje tokom današnjeg dana uputio je i Helikopterski servis RS, u kojem se između ostalog navodi:  


"Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine... Let je realizovan u znak zahvalnosti Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je o njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe".

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI