slijedite zvjezdane smjernice

Godišnji horoskop za 2018. prepun pozitivnih predviđanja: Doznajte šta očekuje vaš znak!

Zabava 02.01.18, 09:21h

Godišnji horoskop za 2018. prepun pozitivnih predviđanja: Doznajte šta očekuje vaš znak!
Pročitajte zvjezdane smjernice za 2018. godinu i donesite ispravne odluke u svom žvotu

 

Sve nas zanima budućnost, a astrološka predviđanja ponekad nam mogu pomoći u odabiranju pravog puta.

 

Pročitajte zvjezdane smjernice za 2018. godinu i donesite ispravne odluke u svom žvotu.

 

OVAN


Ovnove u 2018. godini očekuju velike promjene. Iskoristiće prilike koje im se nađu na putu i donijeti važne odluke u životu zahvaljujući kojima će profesionalno napredovati i povećati finansije. Velike promjene u karijeri Ovnove očekuju između aprila i septembra. Takođe, očekuje ih mnogo putovanja i novih poznanstava.

 

Posao: Imaće hrabrosti da preskoče sve prepreke koje im se nađu na putu i napreduju na poslovnom planu. Posebno će imati uspjeha oni čije su profesije vezane za umjetnost, proizvodnju i prodaju. Ovnove očekuju unapređenja i povećanja primanja do kraja godine.

 

Ljubav: Ovnovi će bolje razumjeti svog partnera ili supružnika. Za većinu pripadnika ovog znaka prelomni period biće proljeće. Oni koji su u dugim i ozbiljnim vezama mogli bi da ih krunišu brakom. Ovnovi koji su sami mogli bi na proljeće, pogotovo u aprilu, da upoznaju osobu svog života.

 

Finansije: Zahvaljujući optimizmu pripadnici ovog znaka glatko će preploviti kroz sve prepreke do finansijskog uspjeha. Biće zadovoljni sa svojim dostignućima na poslovnom planu jer će u 2018. godini uspjeti da postignu sve što su zacrtali.

 

Zdravlje: Opšte zdravlje Ovnova biće odlično tokom čitave godine, pogotovo onih koji su rođeni u martu. Iako ih Uran čini krhkim i sklonim zdravstvenim problemima, Jupiter je na njihovoj strani i štiti ih od većih zdravstvenih komplikacija.

 

BIK


Bikovi će početkom 2018. godine biti jako razočarani u prijatelje koji im nisu pomogli kada im je bilo najteže. Samo trebaju biti strpljivi i, kako godina bude odmicala, donijeće im konstruktivne promjene. Moguće je da ih Jupiter nagradi nekim dobitkom kroz nasljeđivanje.

 

Posao: U prvoj polovini 2018. godine za većinu Bikova neće biti većih promjena, a prelomni period ih očekuje na ljeto, kada je bitno da ne donesu ishitrene odluke, jer bi se mogle odraziti na njihovu karijeru. Savjetuje im se da se uzdrže od bilo kakvog timskog rada ili zadružnih ugovora.

 

Ljubav: Planete ljubavi djeluju u korist Bikova, a 2018. godine će im u ljubavi prevladati harmonija. Za Bikove u vezi i braku ljubav će biti prioritet u životu i željeće da što više vremena provode sa svojim partnerom. Samci bi na jesen mogli upoznati svoju srodnu dušu i započeti ozbiljnu vezu.

 

Finansije: Bikovi će trošiti više nego ikada prije. Iako će imati stalni priliv sredstava, trebalo bi da paze da se ne zanesu previše i dođu u situaciju da imaju više troškova nego novca. Sredinom godine mogli bi zaraditi više novca, a krajem godine moguća je kupovina kuće ili zemljišta.

 

Zdravlje: Ovo je pravo vrijeme za početak bavljenja nekim sportom i ostavljanja nezdravih navika, zbog čega će ih zdravlje dobro služiti i imaće mnogo energije. Savjetuje im se da izbjegavaju stres, a svoje emocije drže pod kontrolom. Ako uspiju u tome, i njihov nivo samopouzdanja će porasti.

 

Horoskop za ostale znakove pročitajte OVDJE

 

(NN, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI