VIDEO/ Vesela atmosfera

Kako su domaće zvijezde dočekale 2018: Džeko u Dubrovniku pjevao sa Merlinom, Musa se provodio uz sevadlinke, Džumhur u Australiji...

Showbizz 01.01.18, 16:06h

Kako su domaće zvijezde dočekale 2018: Džeko u Dubrovniku pjevao sa Merlinom, Musa se provodio uz sevadlinke, Džumhur u Australiji...
Teniser Damir Džumhur je Novu godinu dočekao u Australiji u društvu svoje djevojke Dejane Živković. Naš košarkaš Jusuf Nurkić novogodišnju noć proveo je u Chicagu, u društvu svojih prijatelja

 

Među brojnim domaćim zvijezdama koje su novogodišnju noć provele radno, su i poznati pjevači, glumci i sportisti koji su najluđu noć proveli na dalekim putovanjima. 

 

Bh. kantautor Dino Merlin održao je dvosatni koncert u Dubrovniku na kojem su uživali mnogobrojni turisti iz svih krajeva svijeta. Zbog Merlina su u Dubrovnik stigli i bh. reprezentativac Edin Džeko i njegova supruga Amra Silajdžić. Edin i Amra pjevali su Merlinove bezvremenske hitove, a pored toga Edin se okušao i kao kuhar.

 

 

Teniser Damir Džumhur je Novu godinu dočekao u Australiji u društvu svoje djevojke Dejane Živković. Naš košarkaš Jusuf Nurkić novogodišnju noć proveo je u Chicagu, u društvu svojih prijatelja.

 

Košarkaš Džanan Musa 2018. je dočekao u hotelu Evropa gdje je nastupio Enes Begović. Tom prilikom, Musa je pokazao i zavidne pjevačke sposobnosti zapjevavši pjesmu "Bosno moja".

 

 

Bosanskohercegovačka muzička legenda i jedan od najpoznatijih izvođača narodne muzike Halid Bešlić i ovu je Novu godine proveo radno u sarajevskom hotelu Hills.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI