istaknite adute sa stilom

Šljokice i glamur: Znate li se prikladno obući za najluđu noć?

ŽENA iN 31.12.17, 10:24h

Šljokice i glamur: Znate li se prikladno obući za najluđu noć?
Za disko-klub je prikladna crna, ali i zlatna, srebrena... Uz šljokice na haljini kombinujte i šljokice na ostalim modnim detaljima kao što su torbica, ukrasi u kosi

 

Sve je više zrelih ljudi koji u disko-klubovima čekaju Novu. Znate li kako se odjenuti? Haljina, suknja, kombinezon neka budu u trendu, ukrašeni šljokicama.

 

Za disko-klub je prikladna crna, ali i zlatna, srebrena... Uz šljokice na haljini kombinujte i šljokice na ostalim modnim detaljima kao što su torbica, ukrasi u kosi.


Cipele neka budu na višu potpeticu, ali jako udobne. Ne zaboravite da na ovakvim mjestima zna biti velika gužva i da možda nećete imati priliku sjesti svaki put kada to poželite.

 

Ne zaboravite na modne detalje kao što su zavodljive hulahopke, rublje crvene boje.

 

Vaša je kći odjednom odrasla pa ste joj dopustili proslavu Nove s prijateljima. Šta je prikladno za vašu princezu? Kako se ona treba odjenuti?


Za doček Nove godine i za tinejdžericu je prikladna haljina, ali i farmerice u kombinaciji s topićem i cipelicama na višu potpeticu.

 

Ruke i dekolte ukrasite šljokicama koje mogu biti i na očnim kapcima. Umjesto štikli, prikladne su čizme na srednje visoku potpeticu. Mala tašna za najosnovnije, a koja se može staviti oko ruke, idealan je detalj.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 

BLIN
KOMENTARI