hoće li nemoguće postati moguće?! GLUHO BILO...

Saša Popović 'ekskluzivno': Grand produkcija kupuje Mikser House u Sarajevu! Dovodimo svjetska imena...

Zabava 29.12.17, 11:31h

Saša Popović 'ekskluzivno': Grand produkcija kupuje Mikser House u Sarajevu! Dovodimo svjetska imena...
Dragi čitaoci, pred vama je informacija koja bi nažalost, s obzirom na vrijeme u kojem živimo, jednog dana mogla postati i zbilja... Za sada je, srećom, ovo samo vijest satiričnog karaktera...

 

 „Ne znam odakle vam ta informacija, ali da, istina je. Odlučili smo da kupimo Mikser house u Sarajevu. Ekipi iz Miksera čestitam na sređivanju prostora koji je zaista predivno uređen, tako da ćemo mi samo malo više svjetla ubaciti i to je to“, počeo je gospodin Popović - prenosi Karakter.ba.

 

U nastavku nam je pojasnio zašto vjeruje da će Grand produkcija uspjeti u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

 

„Svi smo svjesni da su vremena EKV-a, Zabranjenog Pušenja i ostalih umjetnika, koje izuzetno poštujem, prošla. Grand produkcija je muzika novog doba i mi imamo nevjerovatnu publiku u Sarajevu i odlučili smo da njihovu vjernost nagradimo otvaranjem firme Grand BiH upravo u prostoru već sada bivšeg Miksera. Više detalja o prvim gostima ćemo objaviti uskoro, ali vjerujte da će to biti svjetski poznata imena“, završio je on.

 

Ova vijest je u Sarajevu dočekana sa oduševljenjem jer Sarajlije više neće morati da idu preko entitetske granice u poznati Bacchus da bi slušali omiljene umjetnike.

 

I na kraju još jednom napomena da je vijest je satiričnog karaktera! Ne zamjerite nam, kraj je još jedne teške, turobne i turbulentne godine, nadamo se da malo satire na njen račun - nikom neće zasmetati!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI