stiže 2018.

Vrijeme odmiče! Pet stvari koje biste trebali učiniti do kraja godine

ŽENA iN 28.12.17, 13:24h

Vrijeme odmiče! Pet stvari koje biste trebali učiniti do kraja godine
U kombinaciji s novogodišnjom koktel-haljinom i donjim rubljem osjećat ćete se posebno svečano
 
  
Ako provodite većinu vremena radeći stvari koje sve već učinili stotinama ili tisućama puta, vrijeme je da pokušate nešto novo i postanete bogatiji za novo iskustvo. Najmanje što vam se može dogoditi jest da shvatite da vam se to ne sviđa, ali ako se dogodi suprotno, otkrili ste novi dio sebe, što je neprocjenjivo- piše Zadovoljna.hr.
 
 
1. Na pauzu za ručak pozovite kolegu s kojim inače nikad ne ručate
 
 
Svaki se dan na poslu ili fakultetu družite uvijek s istim ljudima. U tome nema ništa loše, ali zamislite što se sve može dogoditi ako podignete glavu i odlučite se malo družiti s ostalim kolegama. Upoznavanje ljudi i stvaranje prijateljstava jednostavnije je kada ste motivirani i otvoreni za nova poznanstva. Za prijateljstva treba vremena i truda. Važno je osvijestiti da ne gubite vrijeme upoznajući nove ljude, no odmjerenost je u novom odnosu, kao i u svemu, ključna.
 
 
2. Odvažite se na kupovinu glamuroznog donjeg rublja
 
 
Kraj godine idealno je vrijeme za kupovinu ekstravagantnog donjeg rublja. Ako inače kupujete samo udobne gaćice i jednostavne grudnjake, počastite se i u Novu godinu uđite u senzualnom donjem rublju. U kombinaciji s novogodišnjom koktel-haljinom i donjim rubljem osjećat ćete se posebno svečano, a nakon partijanja jutro možete dočekati u zavodljivim spavaćicama.
 
 
3. Priuštite si dan u spa-centru
 
 
Važno je svako toliko zastati, ostaviti sve i posvetiti se sebi, a što je bolje za to nego odlazak u spa-centar. Ugasite mobitel, zaboravite na svakodnevne obveze i opustite se. Ako vam se čini da se na ovakvo što nikad ne biste odvažili, uzmite telefon i dogovorite termin. Nakon toga nećete imati prostora za izlike. Utonite u oazu miru i opuštanja i relaksirani uđite u Novu godinu.
 
 
4. Isprobajte novu aktivnost
 
 
Ponekad je potrebno umočiti prstiće u lokvu kako biste otkrili neko novo iskustvo. Otkriti ljubav prema nečemu moguće je samo ako se odvažite nešto isprobati. Ako do sada nikada niste otišli na klizanje, možda je vrijeme da obujete klizaljke i krenete u akciju. Zadajte si tri nove aktivnosti i možda jedna od njih postane vaša nova strast.
 
 
 
5. Napravite čišćenje ormara
 
Emotivna povezanost još je donekle prihvatljiva, ali čuvanje robe za svaki slučaj znak je da ju vjerojatno nikad nećete obući. Pozovite prijateljice, prođite kroz svoju kolekciju i u Novu godinu uđite neopterećeni viškom odjeće. Višak donirajte onima kojima će ta odjeća značiti više nego vama. To je akcija uz koju ćete se osjećati zaista ispunjeno.
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
BLIN
KOMENTARI