FOTO I VIDEO/ NAKON VELIKIH USPJEHA NA MODNOJ SCENI

Abc Models Mgmt International slavi 20.rođendan: Najveća modna agencija u BiH i regiji obilježava dvije decenije uspješnog poslovanja

Zabava 26.12.17, 14:55h

Abc Models Mgmt International slavi 20.rođendan: Najveća modna agencija u BiH i regiji obilježava dvije decenije uspješnog poslovanja
Vrata velike žurke u četvrtak 28. decembra otvoriće klub My Face u Sarajevu u 19h

Modna agencija Abc Models Mgmt International ove sedmice slavi 20 godina postojanja i uspješnog poslovanja. Vrata velike žurke u četvrtak 28. decembra otvoriće klub My Face u Sarajevu u 19h. Svi su dobrodošli, a ova najvažnija regionalnih kompanija koja se bavi modelingom u Istočnoj Evropi na ovaj način će omogućiti svojim modelima ABC generacije od 1997. do 2017. godine da obnove kontakte, razmijene iskustva i šire prijateljstva. Ovaj događaj  je prije svega humanitarnog karaktera. Zamišljeno je tako da se sva odjeća koja se prikupi bude donirana ljudima kojima je to neophodno.


Najveća modna agencija u BiH, osnovana 1996. godine, ABC Models radi sa TOP profesionalnim modelima, umjetničkim direktorima, fotografima, model skautima, makeup artistima i stilistima. 


Profesionalni rad model management agencije Abc models Mgmt kao izvršnog producenta projekta BH Fashion Week Sarajevo, tradiciju i kontinuitet u doprinosu i razvoju BH modne scene prepoznaju svjetski stručnjaci iz modnog svijeta i u toku 2015. godine daju upravo agenciji Abc Models Mgmt međunarodno priznanje za najbolju model management agenciju u BiH i Istočnoj Evropi. Zbog svoje posvećenosti stalnom poboljšanju kvaliteta, menadžment ABC models odabran je da primi BID International Star Award za kvalitet za 2015. godinu na konvenciji u Ženevi. (BID Međunarodna nagrada za kvalitet).

 

ok-plakat-za-abc-rodendan

 


Jedina model management agencija, čiji su rad prepoznali svjetski stručnjaci i upravo njoj dali priznanje ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.

 

Sve to je dovoljan razlog za slavlje, stoga vidimo se na najluđoj zabavi, poručuju iz agencije.

 

 

(DEPO PORTAL,BLIN MAGAZI/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI