ZBOG OLUJNOG VJETRA

Donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima” u Banjaluci: Koncert se premiješta u dvoranu Borik

Kultura 26.12.17, 13:02h

Donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima” u Banjaluci:  Koncert se premiješta u dvoranu Borik
Prvobitno je bilo planirano održavanje koncerta na Trgu Republike, ali će zbog najave olujnog vjetra, koncert biti održan u dvorani Borik

Osmo Donatorsko veče “S ljubavlju hrabrim srcima” koju organizuje Kabinet predsjednika, a od koje će sva prikupljena sredstva biti uplaćena na račun Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, biće održano sutra u Banjaluci.

 

Brojni humanitarni nastupi od 20 časova na Trgu Republike, ispred zgrade RTRS-a organizovani su da bismo svi zajedno podržali misiju i ove manifestacije, ali i Fonda- pokušati pomoći svakom djetetu, svaki dan u godini.

 

Prošle godine održano je donatorsko veče za izgradnju Centra za prevenciju razvojnih teškoća “Za majku i dijete” kada je prikupljeno 1.241.088 KM. Građani Republike Srpske su humanitarni broj 1412 pozvali više od 70.000 puta, a iz kabineta predsjednika Srpske za izgradnju Centra izdvojeno je 700.000 KM.

 

U humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” pomoć je do sada dobilo ukupno 1.841 dijete sa raznim oboljenjima i poteškoćama u razvoju.
Donatorsko veče prenosiće ATV od 20.05 časova.

 

Prvobitno je bilo planirano održavanje koncerta na Trgu Republike, ali će zbog najave olujnog vjetra, koncert biti održan u dvorani Borik.

 

Na humanitarnom koncertu u dvorani Borik nastupiće domaći i regionalni muzički izvođači- One tri, Vanja Mišić, Tropiko bend, Saša Kovačević, Željko Јoksimović, Željko Samardžić, Miroslav Ilić i Dejan Petrović i Big bend.

 

Pokažimo humanost i ove godine, dođimo na Trg Republike i podržimo one kojima je naša pomoć najpotrebnija.

 

(BLIN MAGAZIN/ljk)

BLIN
KOMENTARI