VIDEO/ POZNATI BH. KOLUMNISTA U CD-U

Dragan Bursać: Knjaz Dodik - podvala, beg Bakir - uništio reviziju, župan Dragan - par, nepar, a SDP kao 'Alo, Alo'...

Hronika 24.12.17, 13:21h

Dragan Bursać: Knjaz Dodik - podvala, beg Bakir - uništio reviziju, župan Dragan - par, nepar, a SDP kao 'Alo, Alo'...
Poznat je po tekstovima koji žestoko progovaraju o zločinima u posljednjem ratu, naročito o onima koji su potekli iz naroda kojem i sam pripada

 


Jedan od najpoznatijih, najžešćih i najčitanijih bh. kolumnista Dragan Bursać gostovao je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića i govorio o aktuelnim zbivanjima u državi, o kojima gotovo svakodnevno piše i zbog čega se sve češće nalazi na meti brutalnih prijetnji.


Poznat po tekstovima koji žestoko progovaraju o zločinima u posljednjem ratu, naročito o onima koji su potekli iz naroda kojem i sam pripada, po kritičkim osvrtima na uzdizanje Mladića, Karadžića i drugih zločinaca koji se i danas veličaju u RS-u, Bursać je odgovorio na pitanje zašto i dalje uporno piše onako kako misli, a pisat će i dalje, dok njemu i njegovoj porodici stižu prijetnje smrću.


No, iako smatra da je najvažnije prvo "čistiti u svojoj avliji" i najčešće piše i govori o pogubnoj politici Milorada Dodika, komentarisao je političke poteze, ali i čudesnu ljubav koja veže Bakira Izetbegovića, Dragana Čovića i druge političare koji vedre i oblače u današnjoj Bosni i Hercegovini.


Razgovor sa Draganom Bursaćem pogledajte u priloženom videu... 

 

   

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI