FOTO/ PRVI SUSRET SA AGENTICOM ANILOM GAJEVIĆ

Omiljeni Čombe ponovo u svom gradu: Nakon skoro pet godina, Miraj Grbić vratio se u Sarajevo

Showbizz 23.12.17, 12:07h

Omiljeni Čombe ponovo u svom gradu: Nakon skoro pet godina, Miraj Grbić vratio se u Sarajevo
Jedan od prvih susreta imali su sa dugogodišnjom prijateljicom i agenticom Anilom Gajević koja je njihovu zajedničku fotografiju podijelila na društvenim mrežama

 

Nakon skoro pet godina, otkako su novi dom pronašli “preko bare”, u dalekom Los Angelesu, bračni i glumački par Miraj i Marija Grbić stigao je u Sarajevo.


Kako saznaje Coolstyle.ba, nije riječ o povratku već o kratkoj posjeti bh. prijestolnici, gdje su došli da obiđu porodicu i brojne prijatelje, i da proslave praznike sa njima.


Jedan od prvih susreta imali su sa dugogodišnjom prijateljicom i agenticom Anilom Gajević koja je njihovu zajedničku fotografiju podijelila na društvenim mrežama uz opis: “Ja sanjam. I to neki preeedivan san. Marija, Miraj”.

 

anila-miraj-marija


Podsjetimo, Miraj Grbić, kojeg publika u našoj zemlji i regionu najviše pamti kao simpatičnog Čombeta iz megapopularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, sada je profesor na Univerzitetu “New York Film Academy”.


Predaje predmet Acting for Film (Gluma za film), a kolege su mu velikani Al Pacino, Kevin Spacey, Steven Spielberg, Ben Stiller, Glenn Close, Ron Howard, Andy Garcia


Paralelno snima filmove i serije, kao i njegova supruga Marija.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI