POZNATOJ GLUMICI POSTAVILI USLOVE

Jelisaveta već duže vrijeme živi u Americi kod muža: Evo šta agenti traže od nje da bi postala poznata u Holivudu

Lifestyle 22.12.17, 13:47h

Jelisaveta već duže vrijeme živi u Americi kod muža: Evo šta agenti traže od nje da bi postala poznata u Holivudu
Miloš je svojoj dragoj našao nekoliko agenata kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda, ali su joj oni postavili nekoliko uslova

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin uskoro bi mogli da postanu roditelji jer im je to primarni plan otkada se ona preselila u Ameriku gdje on igra.

 

Kako saznajemo, Miloš je svojoj dragoj našao nekoliko agenata kako bi mogla da se otisne u glumačke vode Holivuda, ali su joj oni postavili nekoliko uslova.

 

"Američki agenti su izuzetno profesionalni i čak surovi kada prihvate da rade s nekim. Kako zbog veza koje je Teo potegao Jelisavetu nisu mogli da odbiju oni su joj iskreno rekli šta sve mora da uradi kako bi uopšte dobila šansu da bude dio nekog holivudskog projekta. Oni smatraju da Jelisaveta nema velike šanse u Holivudu sa akcentom koji je donijela iz Srbije zato su joj tražili da plati učitelja i svakodnevno vježba. Oni su joj bez dlake na jeziku predočili da treba što prije da ostane u drugom stanju kako bi se ostvarila u ulozi majke i nakon toga posvetila karijeri. Objasnili su joj da ukoliko bi sada zaigrala u nekom filmu, to bi morala da bude minijaturna uloga uglavnom neke Ruskinje, ali da bez obzira na to ukoliko bi ubrzo poslije toga napravila pauzu zbog trudnoće, to bi je sahranilo u tamošnjoj kinematografiji", kaže izvor blizak glumici i dodaje:

 

"Jelisaveta je svjesna da su joj šanse u Holivudu male, ali bi ipak voljela da se oproba, makar u nekim serijama jer je gluma ono što voli. Iako ne priča o tome, mislim da ona i Teo planiraju prvo da dobiju dijete pa tek onda da vide šta će dalje. Znam da ona tamo ima ginekologa, ali i da uporedo ide na časove engleskog. Jelisaveta ne krije da bi joj u ovom trenutku trudnoća bila pravi blagoslov jer bi tokom drugog stanja učila jezik i akcenat, a onda se okušala poslovno."

 

"Ti agenti su jako skupi i vjerujem da je toga svjesna zato je bez rezerve prihvatila njihove savjete koji su bili bolno iskreni. Kada je već odlučila da napusti Srbiju i krene sa Milošem u Los Anđeles, znala je šta je čeka. Iako je mislila da će dolaziti u Beograd kada dobije ponude za film ili seriju, brzo je shvatila da je to nemoguće i neisplativo. S druge strane, Miloš želi proširenje porodice i to mu je primarno u ovom trenutku, pored, naravno, poslovnog uspjeha. On smatra da Jelisaveta ima tamo sve što poželi jer žive u luksuznom dijelu grada, plaže su im blizu i da može svoju karijeru da stavi na pauzu neko vrijeme", kaže izvor.

 

(Kurir,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI