OVO NISU OČEKIVALI

Članovi Amadeus benda još uvijek u šoku: Iznenada je izvadio nož i presjekao sebi vene

Showbizz 13.12.17, 12:20h

Članovi Amadeus benda još uvijek u šoku: Iznenada je izvadio nož i presjekao sebi vene
Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu, ovaj će biti ubelježen po pravom krvoproliću

 

 

Nakon incidenta koji ih je potresao, članovi Amadeus benda otkrili su sve pojedinosti o pokušaju samoubistva.

 

Protekli vikend definitivno će još dugi niz godina ostati u pamćenju momcima iz „Amadeus benda“. Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu, ovaj će biti ubelježen po pravom krvoproliću!

 

Naime, u diskoteci u Kočanima u Makedoniji, ponesen žestokom atmosferom, momak je naočigled svih isjekao sebi vene. 

 

Uprkos tome što žele da zaborave ovaj nemili događaj, uspjeli smo da stupimo u kontakt sa njima, a čitavu dramu potvrdio je Aleksandar Stanimirović koji je nevoljno odlučio da ovo podijeli sa nama:

 

„Tačno je. Nekoliko puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pjesmu „Moja zemlja“. Kada smo to učinili, iznenada je izvadio nož i presjekao sebi vene. Bili smo zgranuti. Konobar koji je bio pored njega brzo ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu. Srećom, spasli su ga i sve se dobro završilo", rekao je Aleksandar.

 

“Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživjeli. Iskoristio bih ovu priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika i da je apsolutno nedopustivo povrjeđivati sebe. Muzika je tu da nam život učini ljepšim, a ne da ikome nanosi bol", rekao je vidno potresen Aleksandar.

 

(Glossy,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI