VIDEO/ OBEZBJEĐENJE U ČUDU

Kad naletiš na zemljaka, pa još predsjednika: Kamiondžija iz Bora blokirao saobraćaj usred Pariza da se pozdravi sa Vučićem

Front 12.12.17, 20:10h

Kad naletiš na zemljaka, pa još predsjednika: Kamiondžija iz Bora blokirao saobraćaj usred Pariza da se pozdravi sa Vučićem
"Naš čovjek" u Parizu najprije je Vučiću mahnuo iz kamiona, a kada mu je Vučić uzvratio, stao je, izletio iz kamiona i pozdravio se sa njim

Srbin iz Bora, vozač kamiona, blokirao je danas nakratko saobraćaj na pariskom trgu Madlen, kako bi se pozdravio sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.


On je, naime, ugledao Vučića u trenutku kada je srpski predsjednik davao izjavu medijima pred odlazak na svečani ručak, koji šefovima država i vlada francuski predsjednik Emanuel Makron priređuje u Jelisejskoj palati.
 
"Naš čovjek" u Parizu najprije je Vučiću mahnuo iz kamiona, a kada mu je Vučić uzvratio, stao je, izletio iz kamiona i pozdravio se sa njim.


Francuski bezbjednjaci, dodijeljeni predsjedniku Srbije tokom boravka u Parizu, na Samitu o klimi, s malom nervozom su ispratili scenu.


Srpski predsjednik inače ima čast da prisustvuje ručku, ali i na konferenciji o klimi kao jedini predstavnik zemalja Zapadnog Balkana.

 

 

(Kurir,BLIN MAGAZIN/ljk)

 

BLIN
KOMENTARI