Zanimljiva anegdota

Buffon je svako jutro slušao Cecu i Miroslava Ilića u svlačionici: Svi fudbaleri Parme su morali da poštuju naredbu Hrista Stoičkova!

Sport 12.12.17, 14:35h

Buffon je svako jutro slušao Cecu i Miroslava Ilića u svlačionici: Svi fudbaleri Parme su morali da poštuju naredbu Hrista Stoičkova!
Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, kao i samostalne Srbije, dao je nedavno opširan intervju bugarskim medijima gdje je govorio o svojoj karijeri

 

Poznato je da su srpski pjevači cijenjeni u Bugarskoj, a na pjesme najvećih zvijezda srpske muzičke scene nije imun ni najbolji bugarski fudbaler svih vremena, Hristo Stoičkov, piše Telegraf.

 

On je toliko uživao u srpskim narodnjacima, da je poslije četiri godine provedene u Parmi ostavio CD sa srpskom muzikom i dao naređenje da se on pušta svako jutro, a to je poštovano i pet godina nakon što je Stoičkov otišao iz Parme, a upravo u to vrijeme u nju je došao Savo Milošević.

 

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, kao i samostalne Srbije, dao je nedavno opširan intervju bugarskim medijima gdje je govorio o svojoj karijeri - igračkoj, ali i onoj kao funkcioner!

 

Bivši fudbaler Partizana prisjetio se vremena provedenog u italijanskoj Parmi, a naročito jedne zanimljive anegdote vezane za legendarnog Hrista Stoičkova koji je punih pet godina nosio dres Parme prije nego što je srpski fudbaler stigao u klub.

 

- Da vam sada ispričam anegdotu, jer je jedinstvena. Kada sam stigao u Parmu, otišli smo na pripreme na Alpe, ne sećam se mesta. Kada smo se vratili u klupski sportski centar, otišao sam u svlačionicu i čuo srpsku muziku. Miroslav Ilić, Ceca, sve pesme. Pitao sam "zašto ovde puštate srpsku muziku"? Jedan od članova osoblja mi je rekao "To nije moje, to je disk Stoičkova. Naredio nam je da slušamo svako jutro, naredba nije povučena". Tako da je to bio jedan lep prijem za mene tamo - ispričao je Savo Milošević.

 

U to vreme su dres Parme nosili Buffon, Fabio Cannavaro, Lilian Thuram pa su i oni morali da slušaju Cecu i Miroslava Ilića.

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI