FOTO/ Popularni pjevač

Željko Joksimović podijelio sa fanovima emotivnu fotografiju

Showbizz 08.12.17, 09:46h

Željko Joksimović podijelio sa fanovima emotivnu fotografiju
Poznati tata nije odolio da se ne pohvali ovim divnim trenutkom, a s obzirom na to da Željko na društvene mreže objavljuje uglavnom postove vezane za posao, ovo je oduševilo sve njegove pratioce

 

Porodica urednice i voditeljice jutarnjeg programa na Pink televiziji Jovane Joksimović i kantautora Željka Joksimovića početkom oktobra postala je bogatija za dva člana, bliznakinje Anu i Srnu, koje je s nestrpljenjem dočekao brat Kosta, ali i Željkina kćerka iz prvog braka Mina.

 

Fanovi poznatog para širom regiona radovali su se zajedno s njima kada su u dom Joksimovića stigle dvije djevojčice, a sada na njihovo oduševljenje imaju prilike da zavire u intimu petočlane porodice.

 

Naime, Željko je na Instagram postavio fotografiju na kojoj je zabilježio prvu šetnju svojih kćerki. Muzičar je fotografirao svoju suprugu koja sa sinom gura kolica u kojima su bliznakinje. 

 

Poznati tata nije odolio da se ne pohvali ovim divnim trenutkom, a s obzirom na to da Željko na društvene mreže objavljuje uglavnom postove vezane za posao, ovo je oduševilo sve njegove pratioce.

 

joksimovic

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI