FOTO/ Kćerka pokojnog Dine Dvornika

Ella Dvornik otkrila kako se osjeća zbog kćerke: Ušla sam u klub onih ljudi

Showbizz 07.12.17, 18:36h

Ella Dvornik otkrila kako se osjeća zbog kćerke: Ušla sam u klub onih ljudi
Iako inače nisam tip koji mora da ima isfeniranu frizuru svakih nedjelju dana, bar u nekoliko mjeseci moram da odem do frizera da se dovedem u red. Ipak nije lako biti plavuša i održavati to na nekom nivou

 

Kćerka pokojnog Dine Dvornika objasnila je kako se osjeća od kako je postala majka djevojčice.

 

Ellu Dvornik je odlazak kod frizera natjerao na razmišljanje, pa je objasnila da se učlanila u klub "onih ljudi", a evo šta je time htjela da kaže.

 

- Otišla sam napokon kod frizera nakon pola godine. Iako inače nisam tip koji mora da ima isfeniranu frizuru svakih nedjelju dana, bar u nekoliko mjeseci moram da odem do frizera da se dovedem u red. Ipak nije lako biti plavuša i održavati to na nekom nivou. Tako sam rano ujutro već u sedam izašla, kako bih došla do salona prije nego što bilo ko drugi stigne, da uspijem da se ofarbam i dođem do kuće prije nego što se mala probudi - napisala je Ella i nastavila:

 

ella-dvornik

 

- I čim sam sjela u stolicu otvorila sam mobilni da pokažem frizerki kakvu boju hoću. I dok sam prelistavala stranice shvatila sam da mi je mobilni pun fotki Bali Di (kćerka Elle Dvornik). Ušla sam u klub tih ljudi - shvatila je odjednom Ella aludirajući na ljude koji u telefonu imaju bezbroj fotografija djece.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)

BLIN
KOMENTARI