Slavni roker u potresnoj ispovijesti

Milić Vukašinović kroz suze o porodičnoj drami: Htio sam da se ubijem! Svijet mi se srušio kad sam saznao da moja žena...

Showbizz 07.12.17, 12:28h

Milić Vukašinović kroz suze o porodičnoj drami: Htio sam da se ubijem! Svijet mi se srušio kad sam saznao da moja žena...
Na kontroli nam je doktor rekao da je srce djeteta prestalo da kuca. Svijet mi se srušio, planirao sam da dignem ruku na sebe

 

Milić Vukašinović (67) bio je na korak od samoubistva! „Doktor za rokenrol“ u potresnoj ispovijesti za Kurir otkriva da je prije četiri godine, kada je njegova supruga Suzana (43) drugi put izgubila bebu, planirao da digne ruku na sebe.


Prvi pobačaj prihvatio je kao neminovnost, a drugi ga je dotukao kad mu je ljekar, poslije devet nedelja Suzanine trudnoće, rekao da je plod mrtav.

 

- Zajednički život započeli smo iz ljubavi, koja je ista kao i prvog dana. Prolazili smo kroz razne probleme i iskušenja i uvijek smo to nekako rješavali mirno. Poslije ponora s alkoholom, iz kog me je spasla, druga slabost je bila gubitak bebe. Suzana je izgubila dvije bebe za šest godina naše zajednice. Prvu dok sam boravio u „Velikom bratu“, a drugu godinu dana nakon toga. Prvi put nisam ni znao da je trudna jer sam bio u rijalitiju. Ni ona nije imala pojma da je u drugom stanju. Saznala je tek kad je prokrvarila. To je bio opšti haos, ali prošlo je... - priča Milić s knedlom u grlu.

 

Poslije godinu dana, Suzana je ponovo zatrudnjela.

 

- Kad smo se vratili s mora, opet je ostala u drugom stanju. U početku je sve bilo u redu. Gledali smo plod na ekranu, vidjeli smo čak i srce. Doktori su mi govorili: „Bravo, tata“. Ali ta sreća nije dugo trajala - rekao je roker i na trenutak zastao, a zatim počeo da plače:

 

- Na posljednjoj kontroli doktor nam je rekao da je srce prestalo da kuca. Suzana je odmah otišla na kiretažu, a ja sam doživio šok. Ma, htio sam da se ubijem! To sam ozbiljno razmišljao! Znate, kad se nedjeljama nadate nečemu, život prilagođavate novim lijepim stvarima i samo vam se u jednom momentu iznenada sruši cijeli svijet. Ipak sam odustao od te sulude ideje. Bio sam potreban Suzani. Njoj je bilo najteže, trebalo je sve to podnijeti. A ona je herojski sve prevazišla. Tada je i ona malo psihički pala. Dugo nam je trebalo da se oporavimo od toga, ako smo se uopšte oporavili od toga.

 

Ne koristimo zaštitu


Milić ne odustaje od želje da ima dijete sa Suzanom.

 

- Znate kako, mi ne koristimo zaštitu. Ako se desi, desiće se, ako ne, šta da radimo. Onaj gore je tako htio. Mi imamo već djecu iz prethodnih zajednica, tako da smo svakako ispunjeni kao roditelji, ali vjerujemo da ćemo imati i našu bebu - rekao je roker.

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI